Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Fara mila

Gaz Metan Mediaş spulberă, fără milă, Steaua Turabo Bucureşti într-un meci încheiat în urmă cu câteva minute.
Baschetbaliştii lui Bruno Soce au început şi terminat meciul într-o manieră categorică, dovedind, încă o dată, faptul că sunt candidaţi la podiumul campionatului naţional de baschet. Cu Howell în zi mare, medieşenii încep să pună puncte pe tabelă rapid. În 5 minute se distanţează deja la 8 puncte diferenţă, scor 15-7. Americanii Stelei, Monty Mac şi Roland Teamus nu mişcă aproape nimic în primul sfert. Jucan şi Phelps înscriu două treiţe consecutive iar scorul devine 22-7. Steaua trece de 10 iar la pauză, tabela arată 28-12 pentru Gaz Metan. Principalii marcatori în primul sfert Howell cu 8, Zigeranovic şi Mitchell cu câte 5.
Intrat în al doilea sfert, Tudor Dumitrescu înscrie repede şi el două treiţe, ducând scorul la 42-26. Nicoară se apără extraordinar iar diferenţa la pauza mare ajunge de 20 de puncte, 52-32. Mediaşul a câştigat toate cele patru sferturi ale partidei. Cea mai mare diferenţă de scor se înregistrează în ultimul sfert, 31 de puncte, 79-48 în favoarea echipei medieşene. În ciuda diferenţei mari de scor, Bruno Soce nu scoate toţi titularii de pe teren ci continuă să preseze. Meciul se termină cu un neverosimil 94-67 în favoarea echipei Gaz Metan Mediaş.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus