Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Copiii pedelistilor se fac mari. Dupa EBA i-a venit randul si lui Honorius Prigoana

Fiul lui Silviu Prigoană va candida din partea PD-L pentru Camera Deputaţilor. Democrat-liberalul Viorel Tudorache şi-a retras candidatura la alegerile parlamentare din Colegiul 1 al Capitalei, în favoarea lui Honorius Prigoană. "Am avut o discuţie de aproximativ 15 minute cu Emil Boc, care a fost un domn elegant şi finut, mi-a explicat despre ce este vorba, iar eu am acceptat decizia partidului", a declarat pentru NewsIn Viorel Tudorache.
Acesta a precizat ca Biroul Permanent al PD-L a hotărât să-l susţină pe fiul deputatului Silviu Prigoană. Decizia Biroului Permanent vine după ce organizaţia PD-L din sectorul 1 l-a validat pe Tudorache drept candidat, prin vot secret.
La finalul sedintei PD-L de luni dimineaţă, vicepreşedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur a declarat presei ca nu are cunoştinţă despre depunerea candidaturii lui Virgil Tudorache la BEM, pentru alegerile parţiale din Colegiul 1 pentru Camera Deputatilor. "Conducerea partidului a fost mandatată de Biroul Politic să discute acele opţiuni care sunt, cel puţin două nume, Viorel Tudorache şi Honorius Prigoană. Vom sta de vorba cu cei doi şi noi avem mandat din partea Biroului Politic pentru a desemna un candidat", a precizat Flutur, după şedinţa Biroului Permanent al PD-L.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

Asta e

Acum 14 ani

Ce sa facem ce am ales asta avem comunisti si securisti sunt la putere mai avem de tras ica cinci ani asa a vrut boboru asa va trebue
Raspunde

SH

Acum 14 ani

Incredibil ... de fapt asta meritam ... suntem un popor de masochisti.
Raspunde

fanta

Acum 14 ani

Daca Basescu si-a promovat fiica de ce nu ar face toti politicieni la fel. Adica ei cu neamurile la ciolan iar noi in concediu fara plata. Sa traiti bine.
Raspunde

Virgil Tudorake

Acum 14 ani

nici cu virgil nu mi-e rusine: este finul lui gigi becali. asa se cumetresc/incuscresc/incruciseaza intre ei, si noi nu ramanem decat cu dreptul de a munci si injura. si de a muri, si atat.
Raspunde

cameleoana

Acum 14 ani

adica ce tu vot secret, democratie, bla..bla.. Ferrari-ul trebuie platit de undeva, asa ca hai sa dam iama in buget. O RUSINE, si cel mai rusinos este ca nu mai e perceputa caatare!
Raspunde

pentru cameleoana

Acum 14 ani

draga, tu nu ai habar de nimic... e un lamborghini!
Raspunde

GUTA

Acum 14 ani

PEDELEUI LA PUTERE IN TARAI LAPTE SI MIERE HAIDALALIDA
Raspunde

un sibian

Acum 14 ani

Sunt un sustinator al PDL si al Presedintelui ... dar aceasta candidatura este o rusine ...
Raspunde

michael

Acum 14 ani

pe cuvantul meu dar asta-i una dintre cele mai ridicole candidaturi posibile ! cum mama dracu' sa ia putoiul ala decizii si sa aprobe sau nu legi in parlament !? pai sunt altii cu experienta ( ma rog...) si nu sunt in stare sa o faca si-l aduce tac-so sa ... nici nu vreau sa-mi imaginez ce...oricum vreau sa le "multumesc" sibienilor ptr. modul in care au votat. au dovedit inca o data ca ardealul este creierul , sibiul fiind o parte din creier iar aceasta parte e rau lovita de scleroza .sa traiti bine ! ( daca veti suprevietui...)
Raspunde

ruse alexamdru

Acum 13 ani

vreau sa am muschi mari ca sa fie fetele inebunite dupa mine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus