Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Ion Besoiu a ramas fara carnet

Actorii Ion Besoiu şi Marian Râlea au primit marţi seară Premii de Excelenţă la cea de-a 106-a ediţie a Galei Premiilor VIP - ediţia lunii august, desfăşurată la Ambasad'Or Events & Leisure.

După ce a primit premiul din mâna actriţei Olga Delia Mateescu, Ion Besoiu a mulţumit pentru pentru apreciere şi a povestit despre graba cu care a venit la Bucureşti pentru a primi premiul, grabă care l-a costat carnetul de conducere, transmite Agerpres.
 
"Vă mulţumesc foarte mult. Am fost atât de nerăbdător să iau acest premiu încât azi dimineaţă, când am plecat din Sibiu, am gonit cu maşina atât de tare în judeţul Argeş încât am depăşit viteza legală într-o localitate şi mi s-a ridicat carnetul. A fost o mare sărbătoare pentru mine această diplomă pe care o primesc în această seară şi sper ca poliţia din Argeş să vadă această emisiune şi să-mi dea carnetul înapoi", a spus marele actor Ion Besoiu.
Marian Râlea a primit distincţia din mâna fostei sale eleve Dana Rogoz - cea cunoscută şi recunoscută drept Abramburica. El a dedicat premiul acelor copii care timp de zece ani l-au ajutat în crearea emisiunii "Abdracadabra".
 
"Premiul îl merită toţi copii de la Abracadabra, o întreagă echipă care zece ani a încercat să facă din Abracadabra un fenomen. De abia după zece ani, după ce nu mai este pe sticlă, a devenit un fenomen", a spus Marian Râlea.
 
La categoria Film a Galei Premiilor VIP, premiul i-a revenit lui Bogdan Dumitrache, actorului care a fost recompensat în urmă cu câteva zile la Locarno cu Premiul pentru cea mai bună interpretare masculină într-un rol principal în filmul "Din dragoste cu cele mai bune intenţii".
"Succesul meu atât de recent şi brusc obţinut mă face să mă gândesc la noroc. Le urez noroc tuturor celor talentaţi care încă au nevoie de el ca să fie de succes", a spus artistul foarte modest.
Actorii au fost cei care au luat spuma premiilor Galei VIP, marii actriţe Irina Petrescu fiindu-i înmânat de către Constantin Cotimanis Premiul pentru Eleganţă.
 
La categoria Mass-Media distincţia a fost acordat emisiunii "Teleenciclopedia". Premiul a fost ridicat de Mircea Neacşa "cel care ţine treaz fenomenul de la TVR numit 'Teleenciclopedia'", cum a fost prezentat de cântăreaţa Margareta Pâslaru, cea care i-a înmânat premiul.
Distincţia pentru categoria Teatru a revenit piesei "Marea iubire a lui Sebastian" în regia Rodicăi Mandache iar premiul pentru Cultură a fost acordat pictorului Mihai Potcoavă pentru expoziţia de pictură "Istanbulul văzut prin ochii a cinci pictori români".
Pentru categoria Muzică premiul a fost acordat Valentinei Naforniţă, artista lirică originară din Chişinău.
Ivan Patzaichin, marele campion la canoe, a primit premiul la categoria Sport iar cel care i-a făcut onoarea a fost nimeni altul decât cel care i-a comentat cele mai mari succese, actualul senator Cristian Ţopescu.
 
Sportivul, ca orice mare campion, a fost reţinut şi a spus că premiul primit îl dedică echipei de la proiectul "Rowmania" alături de care lucrează în prezent şi alături de care promovează tradiţiile Deltei Dunării, barca cu vâsle şi turismul eco.
La categoria Evenimentul Lunii distincţia a fost acordată recent încheiatului Festival de Film "Anonimul", premiul fiind ridicat de Miruna Berescu, directorul acestui festival.
 
Interpreta de muzică populară Elisabeta Turcu a fost laureata ediţiei la categoria Artă Populară în timp ce interpreţii de muzică uşoară Mona şi Liviu Hodor au împărţit premiul la categoria Debut.
 
La categoria Ştiinţă şi Viaţă premiul a revenit Serviciului de ambulanţă Ilfov, premiul fiind primit de managerul serviciului de ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov, dr. Alice Grasu.
"Acesta este un premiu care aparţine celor 7.402 de persoane care au fost prezente pe stadion la lecţia de prim-ajutor", a declarat Alice Grasu.
Premiul pentru Brand-ul Lunii a revenit celui mai nou post de televiziune de România, postul Travel Mix TV care le prezintă românilor, din luna martie, noi surse de inspiraţie pentru călătoriile lor. 
 
La categoria Contribuţie la Dezvoltarea Societăţii premiul i-a revenit lui Cristian Sima, proprietarul firmei de brokeraj WBS România, cel care a fost numit la finele de curând preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) al Sibex Sibiu (SBX), iar pentru categoria Modă premiul i-a fost acordat designerului Răzvan Ciobanu.
 
Premii speciale au fost acordate Muzeului Satului pentru proiectul "Vara pe uliţă", lui Radu Almăşan, cel care a fondat trupa "Bosquito" şi actual membru în formaţia "Madame Hooligan", şi marelui chitarist de blues A. G. Weinberger.
 
Gala Premiilor VIP este un eveniment ce îşi propune premierea celor mai importante personalităţi ale momentului, reunind personalităţi din diverse domenii de activitate - artişti, oameni politici, de afaceri, reprezentanţi ai presei - creând astfel o platformă de comunicare între promotorii succesului românesc. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus