Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Serban Huidu in cronica rutiera: a provocat un accident soldat cu doi morti

Două persoane au murit, iar alte cinci sunt rănite, în urma unui accident rutier petrecut, duminică, pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, accidentul a fost provocat de Şerban Huidu, aflat la volanul maşinii care a intrat pe contrasens.
Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 11.55, pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus, după ce maşina de teren la volanul căreia se afla Şerban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar. Realizatorul TV se afla în maşină cu soţia şi cu cei doi copii, informează Mediafax.
În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul autoturismului Dacia Logan - un bărbat de 65 de ani - şi o femeie de 54 de ani, care se afla în dreapta şoferului. Şerban Huidu împreună cu soţia şi cu cei doi copii ai săi au fost duşi la Spitalul Judeţean Braşov, având diverse traumatisme, dar fiind în stare stabilă.
Potrivit şefului Ambulanţei Braşov, Magdalena Piroşca, unul dintre copiii lui Huidu a suferit traumatisme minore şi un traumatism cerebral, dar fără pierderea cunoştinţei, şi a fost transportat la Spitalul de Copii din Braşov. Celălalt copil a fost preluat şi el de o ambulanţă SMURD şi dus la acelaşi spital. Conform sursei citate, cei doi copii, în vârstă de 2 şi 4 ani, sunt în stare stabilă. De asemenea, a ajuns la Spitalul Judeţean Braşov, cu ambulanţa, şi soţia lui Huidu, care are un traumatism toracic, cu fractură de col femural şi un traumatism la genunchi. A fost transportată la spital şi o altă femeie, care se afla în maşina lui Huidu şi care este bona copiilor, aceasta având răni uşoare.
Şerban Huidu a fost dus şi el la spital, însă acesta nu este rănit, urmând ca la unitatea medicală să îi fie luate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. După recoltarea probelor biologice, realizatorul TV urmează să fie dus la Poliţie pentru audieri, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Liviu Naghi.
Şerban Huidu are 35 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor".
În 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece.

Foto> Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

dan

Acum 12 ani

Asta-i o leguma dupa accidentul de la schi din Austria, cum naiba de s-a mai urcat la volan, ca nici macar nu mai stie pe ce lume traieste, doar ca sa omoare doi oameni, imbecilul?
Raspunde

sibianca

Acum 12 ani

ZAVORANCA-CARCOTASII 1-0 :)))))))))) pa pa cronica de prost gust, sigur intra la zdup:))(clar i a facut zavoranca vraji la vrajitoarele de dorobanti)
Raspunde

sibianca

Acum 12 ani

...pacat de el. ii statea atat de sexy in blugi aia stramti:)) haha ahhhh baby:))
Raspunde

florin

Acum 12 ani

cine va mai raspunde pentru acest inconstient ca nu i-a anulat permisul auto la accidentul de la ski poate toti morti de pe dn 1
Raspunde

florin

Acum 12 ani

d nule dan sant de acord cu cele spuse de dnia voastra dar ce o sa zica dnul igas s-au seful de la rutiera ca mie pentru centura imi ia ... lei da la tampitul asta ce ii va lua poate o parte din vina si vor intra toti unde le e locul
Raspunde

florin

Acum 12 ani

sant necajiti parinti lui dar cand la carcotasi facea misto din tot ce apuca erau multumiti se intoarce roata ca in tot deauna acum sa vedem cum plateste ca nu mai avem loc in romania de destepti ca el si ca multi alti ziaristi ca el care stiu de toate platiti s-au veti plati cu totii odata
Raspunde

@florin

Acum 12 ani

esti analfabet .... incredibil
Raspunde

European

Acum 12 ani

17.10.2011, ora 8.45 A murit şi a treia victimă din Logan, \"Ion Garbiş\", după cum a anunţat Radio Braşov. grija mare \"Viteza ucide\"!!!
Raspunde

unu\'

Acum 12 ani

Se indoieste careva ca nu v-a scapa ? Pun pariu ca v-a fi condamnat cu suspendare...... Oricare dintre noi ar fi fost ar fi infundat puscaria odata ce omori 3 dintr-o lovitura, insa \"persoanele publice\" gen parlamentari, oameni de TV sau cantareti deghizati in manelisti scapa intrucat \"traim in Roamania\".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus