Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Campanie Atlassib: bilete gratuite pentru românii afectați de cutremurele din Italia

Campanie Atlassib: bilete gratuite pentru românii afectați de cutremurele din Italia

Toți românii afectați de seismele din centrul Italiei de acum două zile pot cere sprijinul companiei Atlassib. Compania sibiană de transport internațional oferă bilete gratuite atât românilor din Italia afectați de tragedie, cât și celor din țară, ale căror rude din Peninsulă au avut de suferit.

Inițiativa companiei sibiene vine și ca urmare a discuțiilor avute cu oficialitățile românești din Italia. ”Tot grupul Atlassib este implicat. Noi am colaborat întotdeauna cu asociațiile românilor din străinătate, cu consulatele, cu reprezentanții bisericii, iar campanii de ajutorare am mai avut. Acum, pornind de la evenimentele nefericite din Italia, am avut câteva discuții cu consulatele din Roma și Bologna și am convenit cu cei de acolo ca, în funcție de solicitările care apar, să sprijinim românii din Italia. Pe lângă biletele gratuite pe care le oferim celor care vor să se repatrieze, vom acorda – cu siguranță – bilete gratuite și rudelor celor răniți în Italia sau a celor decedați, dacă putem să îi ajutăm”, declară Daniel Micu, directorul general al Atlassib.

El arată că Atlassib sprijină și campaniile de întrajutorare ale victimelor. ”Am primit solicitări și din partea unor asociații din România care doresc să colecteze ajutoare pe care să le trimită în Italia. Vom asigura și transportul acestor ajutoare. Este o acțiune mai amplă”, mai declară Daniel Micu. Potrivit lui, cursele internaționale ale Atlassib circulă până la o distanță de aproximativ 60 de km de zonele afectate de seisme.

Cei care vor să ceară sprijinul Atlassib pot utiliza fie adresa de mail [email protected], fie numărul call-center-ului din Italia - 0039 329 83 688 75.
Șase români

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că, până în cursul zilei de vineri, au fost identificați șase români printre cele 276 de persoane care și-au pierdut viața în urma cutremurelor din centrul Italiei. Acestea s-au produs miercuri, 24 august, magnitudinea maximă fiind de șase grade Richter. Cele mai afectate localități sunt Amatrice, Accumoli şi Arquata del Tronto.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Bogdan

Acum 7 ani

Soferii vor fi tot aia care conduc beti sau i-ati dus la dezintoxicare?
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, faci parte din clubul lor "select" de le știi așa bine "tabieturile" ?...
Raspunde

labus

Acum 7 ani

Autocarele merg singure,pt ca nici nu mai au soferi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus