Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Familia regală vizitează Sibiul săptămâna aceasta

Familia regală vizitează Sibiul săptămâna aceasta

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor vizita municipiul Sibiu, între 17 și 19 mai, pentru a fi alături de Alteța Sa Regală Principesa Muna al Hussein, mama suveranului hașemit al Iordaniei. Aceasta din urmă va deschide a IX-a ediție a Congresului de Medicină și Farmacie Româno-Iordanian.

Principesa Muna a Iordaniei efectuează o vizită oficială în țara noastră. La Sibiu, Alteța Sa Regală va deschide a IX-a ediție a Congresului de Medicină și Farmacie Româno-Iordanian și va primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Lucian Blaga. Congresul se află sub Înaltul Patronaj al Principesei Muna, se arată pe site-ul romaniaregala.ro

„Sunt 55 de ani de când, în anul 1962, Principesa Muna a pus bazele primei instituții de educație medicală din Regatul Hașemit al Iordaniei. De atunci încoace, Alteța Sa Regală a sprijinit continuu domeniul sănătății și cel al educației medicale în Regatul Hașemit al Iordaniei”, scrie pe același site. 

Începând din 20 mai, Alteța Sa Regală Principesa Muna va continua vizita în țara noastră cu o ședere privată la Familia Regală a României. Familia Regală a României a vizitat Iordania în anul 1995 (când Majestățile Lor Regele Mihai și Regina Ana s-au aflat pentru prima oară în această țară), în anul 1996 (când Principesa Moștenitoare și Principele Radu și-au petrecut luna de miere), precum și în anii 2004, 2010, 2012, 2013 și 2014.

Alteța Sa Regală Principesa Muna a fost oaspetele Familiei Regale a României în anul 2011, la anivesarea de 90 ai Majestății Sale Regelui, în vara anului 2013 și în primăvara anului 2016. Alteța Sa Regală a vizitat țara noastră de mai multe ori, începând din anul 2006, iar cele mai recente vizite au fost cele din anii 2015 și 2016.

Principesa Muna al Hussein a fost decorată la Castelul Peleș de către Majestatea Sa Regele cu Marea Cruce a Ordinului Coroana României în mai 2016.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Balena roşie

Acum 6 ani

Duda alteţa lu’ peşte prăjit !!!! Cu buhuuu.... alaturi!!!!!!
Raspunde

SB 10 NUT

Acum 6 ani

Practic nu au nici o treaba cu evenimentu. Vin doar la un fursec si o samnpanie.
Raspunde

Anonymus

Acum 6 ani

ce atata regi si altete, povesti pe pita... sa isi vada de treaba in liniste si sa nu mai faca atata tamtam ca nu vor mai ajunge la conducerea tarii niciodata. Au furat destul, sa traiasca din ce au furat si gata.
Raspunde

Florin

Acum 6 ani

Ca de obicei, ciumații bolșevici de mai sus sar cu limbajul trivial ! Ofticați-vă, creaturilor ! Trăiască Regele Mihai !
Raspunde

@Florin

Acum 6 ani

Ofticatule ce are Duda si Muma in comun cu regele Mihai! Iti raspund eu nimic=nul=zero.
Raspunde

vergoti

Acum 6 ani

Dumnezeu să-l ierte pe regele Mihai I ; e mort din decembrie 2016. ... În altă ordine de idei , mai bine bolșevic decât profanator de cadavre precum Margareta Duda " Mad Cow"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus