Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
18°C

120 de copii până în 11 ani s-au întrecut la Cupa de Înot

120 de copii până în 11 ani s-au întrecut la Cupa de Înot

Luni după masa, la Baia Populară Sibiu, 120 de copii s-au întrecut la înot. Toți au vârste cuprinse între 4 și 11 ani și au dat tot ce au mai bun pentru a ocupa un loc fruntaș. Evenimentul a fost organizat de ACS CS VIITORUL SIBIU și Baia Populară Sibiu, cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sportivă și își propune să să promoveze sportul în rândul copiilor.

De la 15:50, Baia Populară s-a transformat într-un bazin de concurs. Acolo, a avut loc a patra ediție a „Cupei de Înot”, organizată anul anul acesta și cu ocazia zilei de 1 iunie.

„Toți participanții au primit premii (echipament sportiv), diplome, medalii, iar cei mai buni și cupe. Este un eveniment care se adresează în special copiilor din clasele primare și mai mici, în mare parte celor care participă la cursurile de înot și agrement organizate la BAIA POPULARA SIBIU”. Cursa s-a întins pe 20 de metri, Pentru cei mici a fost o singură manșă, iar pentru elevii de clasa a II-a, a III-a și a IV-a au fost două manșe. Toți au fost foarte bucuroși, iar feedback-ul de la  părinți a fost foarte bun, spune Cătălin Fărcaș, președinte ACS CS VIITORUL SIBIU.

inot copii baia populara neptun (2)

Cursa s-a întins pe 20 de metri cursa, pentru cei mici a fost o singură manșă, iar pentru clasa a II-a, a III-a și a IV-a au fost două manșe. Copiii au fost foarte bucuroși, iar feedback-ul de la  părinți a fost foarte bun.

Prin acest eveniment se dorește promovarea sportului în rândul copiilor, ajungându-se și la conceptul de sport în familie. Totodată, copiii își dezvoltă abilități sportive încă de mici, iar în timp pot chiar face performanță.

inot copii baia populara neptun (3)

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Stefanini, Takata, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus