Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Turcan: PSD nu pare a fi înțeles că politica trebuie făcută pentru oameni, nu pentru rating TV

Turcan: PSD nu pare a fi înțeles că politica trebuie făcută pentru oameni, nu pentru rating TV

Liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, le-a făcut o listă social-democraților cu lucruri de făcut pentru județ, în cazul în care vor mai dori să vină vreodată în Sibiu. Demararea lucrărilor pentru construcția autostrăzii Sibiu-Pitești, consolidarea autostrăzii A1 astfel încât să nu apară o altă tragedie națională, rezolvarea situației patrimoniale a Mocăniței de pe Valea Hârtibaciului, emblemă culturală a județului Sibiu, sprijinul concret, nu cu vorbe, pentru construcția spitalului nou, demarată deja de Consiliul Județean Sibiu și crearea condițiilor ca mai mulți copii din familii sărace să aibă șansa de a ajunge la scoală, deopotrivă din mediul rural și din orașele județului, sunt cerințele deputatului PNL pentru actualii guvernanți.

După ce premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea, au evitat aseară, în Sibiu, întâlnirea cu presa, Turcan suspectează că poate fi vorba și de rușinea liderilor de la București să se afișeze cu cei care conduc PSD Sibiu. ”Ar fi util să avem măcar o fotografie de la întâlnirea cu reprezentanții PSD Sibiu. În primul rând, ca oamenii să știe pe cine să tragă la răspundere la Sibiu pentru incompetența, incoerența și hoția guvernării PSD-ALDE. În al doilea rând, să infirme că lui Liviu Dragnea și lui Mihai Tudose le-ar fi rușine, teribil de rușine, să se afișeze cu cei care conduc sau trag sforile în PSD Sibiu”, a mai scris Turcan în comentariu.

”Se zvonește că Liviu Dragnea și Mihai Tudose ar fi fost azi în Sibiu. Așa o fi! Nu i-a văzut mai nimeni. Vreau să cred că s-au interesat și de problemele sibienilor, nu doar de cele ale colegilor de partid, multe dintre ele cu iz penal. Poate măcar în spatele ușilor închise au fost puși la curent cu privire la ceea ce se întâmplă în județ și la cum ar putea să ajute la rezolvarea unor neajunsuri generate de guvernarea lor incoerentă”.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

RC

Acum 6 ani

Du-te tu de botoxata penala la tine la Botosani! Turcan, care sunt realizarile tale ptr Sibiu??? Iti spunem noi, sibienii, SUNT ZERO !!!! Esti la fel de penala ca bercea mondialul, cel cu care ai avut tot felul de " parteneriate". Nu ti-e rusine tu anticomunista cu studiile la Moscova ??? Turcan, esti o penala si o mincinoasa.
Raspunde

Institutul Puskin Moscova

Acum 6 ani

nu ti-e rusine botoxata ordinara care ti-ai scos coastele si ai facut operatii estetice nici tu nu mai stiii cate ? nu ti-e rusine dupa ce ai facut studiile la moscova sa vorbesti asa tocmai la sibiu ?
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

blonda blondelor desteapat desteptelor din botsheni ducatoarea de cafele la tofan grup stolo sau ai uitat killbill???????????????????????????????????????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus