Luni,
26.02.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Centura ocolitoare a municipiului Mediaș finanțată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii

Centura ocolitoare a municipiului Mediaș finanțată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii

Primăria Municipiului Mediaș a parcurs câteva etape importante, de-a lungul acestui an, în vederea realizării centurii ocolitoare a Mediașului, prin încheierea  contractul pentru actualizarea studiului de fezabilitate pentru acest obiectiv de investiții și definitivarea, de către proiectant, a variantelor de traseu din studiul de fezabilitate, urmând a se obține avizul tehnic de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

Acest proiect extrem de important pentru Mediaș și nordul județului Sibiu, care presupune realizarea unei infrastructuri rutiere de aproximativ 9 km, va fi finanțat din surse externe nerambursabile și va avea un impact benefic în ce privește sporirea siguranței rutiere, fluidizarea traficului de persoane și mărfuri în municipiul Mediaș, precum și dezvoltarea economică a localității și zonei.

Ca urmare a acestor demersuri realizate de administrația medieșană, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a propus, în cadrul Master Planului General de Transport al României, finanțarea variantei de ocolire a municipiului Mediaș, ca parte a Programului Operațional de Transport 2021 – 2027.

Aprobarea și finalizarea Actualizării Studiului de fezabilitate va fi încheiată în primul semestru al anului 2022, urmând ca ulterior să fie demarată procedura de implementare a proiectului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus