Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Teatrul de Balet Sibiu: „Spărgătorul de nuci” și „Albă ca zăpada” se joacă exclusiv pentru elevii și profesorii din Sibiu

Teatrul de Balet Sibiu: „Spărgătorul de nuci” și „Albă ca zăpada” se joacă exclusiv pentru elevii și profesorii din Sibiu

Teatrul de Balet Sibiu reia în luna decembrie seria manifestărilor dedicate elevilor din școlile sibiene. În acest sens, în perioada 5-8 decembrie, vor prezenta exclusiv pentru elevii și profesorii școlilor din Sibiu, spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci”- 2 reprezentații în data de 5 decembrie, respectiv 6 decembrie și spectacolul „Albă ca Zăpada” în data de 8 decembrie.

Teatrul de Balet Sibiu transmite că reluarea acestor spectacole pentru elevi și pentru profesorii lor este din dorința de a oferi noilor generații o incursiune în lumea fascinantă a dansului și totodată de a oferi elevilor un produs cultural de calitate, într-o societate în care nevoia de cultură autentică este tot mai acută.

Astfel, „Spărgătorul de nuci” se va juca în 5 și 6 decembrie de la ora 12.00, iar „Albă ca zăpada” în 8 decembrie de la ora 12.00. Spectacolele vor avea loc în Sala Mare a Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu. Reprezentațiile sunt adaptate la 60 de minute și sunt realizate exclusiv pentru elevii și profesorii școlilor sibiene.

Prețul unui bilet redus pentru elevi este de 10 lei, profesorii / însoțitorii elevilor vor avea accesul gratuit, până la un număr de 10 însoțitori / reprezentație. CONTACT (achiziție bilete / rezervare spectacol / informații suplimentare): Mihaela Văduva - mihaela.vaduva@sibiu.ro.

IMPORTANT: Numărul de reprezentații și locuri (aproximativ 500 locuri/reprezentație) sunt limitate, motiv pentru care alocarea locurilor, pentru fiecare din cele trei reprezentații, se va face în ordinea confirmării plății.

Foto credit: TBS, Ovidiu Matiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus