Vineri,
22.09.2023
Cer Senin
Acum
15°C

RMN-ul de la Neurologie a fost pus în funcțiune

RMN-ul de la Neurologie a fost pus în funcțiune
A fost pus în funcțiune RMN-ul de pe Secția de Neurologie a Spitalului Județean Sibiu. Anunțul a fost făcut de reprezentanții unității medicale. 
„Aparatul de rezonanță magnetică (RMN) situat în structura modulară din pavilionul SCJU Sibiu de pe strada Pompeiu Onofreiu (clădirea Neurologie) a fost pus în funcțiune, după finalizarea instruirii personalului de către firma furnizoare!”, spun aceștia. 
Echipamentul deservește pacienții internați în cadrul spitalului și va facilita efectuarea de investigații moderne și complexe, neiradiante si neinvazive pentru aceștia.

Vă reamintim faptul că în secția de Neurologie activitatea a fost reluată de curând după ce lucrările re reabilitare și modernizare s-au finalizat. Valoarea acestor lucrări s-a ridicat la  40,26 milioane lei, din care 561 mii lei a reprezentat contribuția Consiliului Județean Sibiu.

Conform structurii temporare aprobate de DSP Sibiu, Secția Clinică Neurologie dispune de 54 de paturi pentru spitalizarea continuă. De asemenea, în același pavilion își desfășoară activitatea Compartimentul Terapie Intensivă Neurologie, cu un total de 10 paturi, iar Secția Hematologie dispune de un număr de 22 de paturi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Nuna ziua!

Acum 4 luni

Un aparat de ginit gandurile nu aveti?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus