Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
22°C

Tursib anunță relocarea a două puncte de vânzare - cel de la Casa Armatei și cel de pe Semaforului

Tursib anunță relocarea a două puncte de vânzare - cel de la Casa Armatei și cel de pe Semaforului

Reprezentanții Tursib anunță relocarea a două puncte de vânzare, în „viitorul apropiat”. Astfel, punctul de vânzare de la Casa Armatei va fi mutat într-o locație nouă, pe strada Tribunei, la numărul 19, iar cel de pe strada Semaforului, din fața pieței Vasile Aaron, se va muta tot pe strada Semaforului, la numărul 13, la parterul blocului.

„Având în vedere importanța acordată condițiilor optime de lucru pentru echipa noastră și dorința constantă de a oferi clienților Tursib servicii de calitate, vă anunțăm că am decis să relocăm două dintre punctele de vânzare Tursib. În acest sens, am demarat procesul de amenajare al celor două noi spații, care vor aduce o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește experiența de lucru și serviciile oferite. Suntem conștienți de importanța acestor schimbări și dorim să vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a minimiza impactul asupra activității noastre. Pe măsură ce lucrările se apropie de finalizare, vă vom anunța în timp util data exactă la care vom face mutarea în noile sedii,” transmit cei de la Tursib, printr-un anunț postat pe site.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Pleku

Acum 3 luni

adică le mută în zone mai puțin aglomerate, mai înghesuite, pentru eficientizarea modului de lucru etc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus