Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Pieton lovit de un microbuz pe DN 1, în zona Șelimbăr. Un echipaj SAJ care se întorcea de la o intervenție i-a acordat primul ajutor

Pieton lovit de un microbuz pe DN 1, în zona Șelimbăr. Un echipaj SAJ care se întorcea de la o intervenție i-a acordat primul ajutor

Un pieton în vârstă de 48 de ani a fost lovit joi de un microbuz, pe DN 1, în zona localității Șelimbăr. Un echipaj al SAJ, care se întorcea de la o intervenție, a oprit pentru a-i acorda primul ajutor până la sosirea echipajelor SMURD.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că un pieton, aflat în zona drumului național, pe partea dreaptă a sensului Veștem – Sibiu, a fost acroșat de un microbuz transport marfă, condus spre Sibiu de către un sibian în vârstă de 35 de ani,” anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

În prezent, polițiștii rutieri efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea acestui accident.

Bărbatul a suferit mai multe traumatisme craniene, toracice și de membre, transmit cei de la Ambulanță, care i-au acordat primul ajutor până la sosirea SMURD-ului, care l-a transportat la spital, conștient.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus