Duminică,
16.06.2024
Cer Senin
Acum
20°C

DSP Sibiu a declanșat un control în cazul medicului de la Județean acuzat de colegi că tratează pacienții fiind în stare de ebrietate

DSP Sibiu a declanșat un control în cazul medicului de la Județean acuzat de colegi că tratează pacienții fiind în stare de ebrietate

Un medic de la Spitalul Județean Sibiu este acuzar de colegi că tratează pacienții aflându-se în stare de ebrietate. Este vorba despre chirurgul Iulian Făgețean. După ce consucerea spitalului a transmis că va face o anchetă prin comisia de etică în privința celor acuzate, au reacționat și reprezentanții DSP Sibiu. 

Citește și: Medic sibian, acuzat că tratează pacienţii în stare de ebrietate. Chelcea: Se va declanşa o cercetare administrativă

„În urma informațiilor din socialmedia, legate de un medic chirurg din SCJU Sibiu care tratează pacienții sub influența băuturilor alcoolice, DSP Sibiu s-a autosesizat și, prin Serviciul de Inspecție Sanitară, a declanșat un control, aflat momentan în desfășurare!, transmit cei de la DSP Sibiu. 

Vă reamintim faptul că potrivit managerului Dr. Daniel Chelcea, această sesizare este semnată de şapte medici, „care nu sunt în totalitate” din Compartimentul Clinic Chirurgie OMF, unde lucrează medicul acuzat, Iulian Făgeţan. Managerul susţine că până în prezent nu a primit informaţii de la cadre medicale sau pacienţi, aparţinători, că Iulian Făgeţan ar trata bolnavii, în stare de ebrietate.

Solicitat de Agerpres pentru o reacţie, prin intermediul conducerii spitalului sibian, chirurgul Iulian Făgeţan a refuzat să comenteze acuzele care i se aduc.

Iulian Făgeţan conduce Compartimentul Clinic de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus