Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
25°C

Secția de Urgențe a Spitalului Județean a fost dotată cu ajutorul unei donații de 125.000 lei

Secția de Urgențe a Spitalului Județean a fost dotată cu ajutorul unei donații de 125.000 lei

Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu a fost dotată cu tărgi și aparatură performantă pentru acordarea îngrjirilor medicale de urgență cu ajutorul unei donații de 125.000 lei. 

Cu ajutorul sponsorizării primite, au fost achiziționate trei tărgi performante, radiotransparente, pentru Camera de Resuscitare, radiografiile pentru pacienții critici, mai ales cei politraumatizați, putând fi efectuate direct de pe aceste tărgi. De asemenea, au fost achiziționate două aparate electrocardiograf și un aparat pentru vizualizarea venelor periferice (în vederea puncției venoase).

„Suntem recunoscători pentru ajutorul constant primit de la partenerii care înțeleg importanța acordării îngrijirilor medicale de urgență la cele mai înalte standarde. Aceste dotări contribuie întocmai la creșterea calității actului medical și a rapidității cu care sunt gestionate cazurile, într-un spațiu în care, așa cum știm, este un rulaj mare de pacienți și intervenția urgentă la fiecare caz în parte este esențială”, spune dr. Bogdan Csillag, șeful UPU Sibiu.

Sponsorizarea a fost acordată de Firma Albis Sibiu, prin intermediul Asociației pentru Dezvoltare și Educație în Medicină de Urgență și Salvări Speciale (ADEMUSS), aceasta din urmă facilitând achiziționarea dotărilor mai sus menționate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 3 săptămâni

125 000 lei este nimic pe langa spagile si parandaraturile de milioane euro colectate de mafia din spitale. https://ziare.com/laura-codruta-kovesi/dna/povestea-directorului-de-spital-care-a-primit-spaga-1-2-milioane-de-euro-cum-se-manifesta-coruptia-din-sanatate-in-romania-1512838
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus