Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Turcan lauda ultimele ordonante ale Guvernului Boc

"Guvernul Emil Boc este conştient că efortul său este esenţial pentru ca România să depăşească în timp cât mai scurt perioada de criză economică", spude deputatul PD-L, Raluca Turcan, într-un comunicat de presă. Vicepreşedintele democrat-liberal trece în revistă ultimele decizii ale Cabinetului Boc: măsura neimpozitării profitului reinvestit, mărirea capitalului Fondului de Garantare a Creditului Rural şi extinderea Programului Rabla la tractoare .
"Consider necesare şi utile măsurile propuse ieri de guvern pentru sprijinirea în continuare a mediului de afaceri şi a activităţilor economice în general. Măsura neimpozitării profitului reinvestit este o veste foarte bună pentru companiile româneşti, care vor fi astfel stimulate să investească sume mai mari în propria dezvoltare, cu efecte benefice asupra producţiei şi a locurilor de muncă. Faptul că această măsură se va aplica din 1 octombrie a.c. va asigura un efect economic rapid. Este de asemenea importantă măsura de susţinere a producţiei româneşti pentru export, prin asigurarea unui sistem mai amplu de garanţii şi contragaranţii guvernamentale. Din nou, această măsură va stimula producţia internă şi păstrarea locurilor de muncă în firmele care produc pentru piaţa externă. (...) Cred de asemenea că e nevoie de solidaritate cu eforturile guvernului, care are nevoie în această perioadă de sprijinul puternic al clasei politice, al partenerilor sociali şi al cetăţenilor", spune Raluca Turcan în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Agatha

Acum 14 ani

Da d-na deputat, hai sa fim solidari, ca este criza. Ce parere ai sa te solidarizezi tu cu o taranca la care comunistii i-au luat toata averea, au pus-o sa lucreze 45 de ani gratis, iar acum la batrinete ii da guvernul Boc o pensie de 150 lei? Ia solidarizeaza-te mataluta cu ea. Faceti pentru o luna schimb de venituri!. Ma intreb cat ai contribuit la ceea ce s-a construit in aceasta tara, ca sa iti tragi pe turta ta si a sotului tau venituri asa de mari. Ce zi, te prinzi la o asemenea " solidaritate" Pariez ca NU !
Raspunde

Alexia

Acum 14 ani

Draga AGATHA daca inca nu ai aflat pensia minima sociala, la ora actuala este de 300 lei. Cat despre d-na Turcan este singurul deputat de Sibiu care si-a donat salariul pe o luna, unor gradinite din Sibiu si i-a cumparat o proteza unui baietel cu probleme. Legat de solidaritate ar trebui sa ne solidarizam cu totii: sa fim mai bine informati, sa votam in cunostinta de cauza, sa ne pese cu devarat pe cine alegem sa ne reprezinte. Nu sa nu ne prezentam la vot si apoi sa comentam si sa ne plagem de mila!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus