Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
8°C

Filarmonica incepe noua stagiune

Filarmonica de Stat Sibiu a pregătit pentru această lună două evenimente care marchează debutul noii stagiuni.
In perioada 10 - 17 septembrie 2009 sibienii sunt aşteptaţi la o serie de evenimente incluse în calendarul Festivalului Internaţional George Enescu. Este pentru a doua oară când renumitul festival include şi Sibiul. Cele cinci evenimente din programul sibian vor avea invitaţi atât din ţară cât şi din străinătate precum şi o parte dintre laureaţii Concursului Internaţional George Enescu. Seria de manifestaări de la Sibiu se va încheia în 17 septembrie cu un concert susţinut de către Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu condusă de la pupitru de dirijorul Theo Wolters. Toate concertele se vor desfăşura la Sala Thalia cu începere de la ora 19. Biletele pentru aceasta serie de evenimente s-au pus în vânzare la sediul Filarmonicii (Sala Thalia). Preţul unui bilet este de 10 lei. Se acordă reduicere de 50% pentru elevi, studenţi şi pensionari şi 20% pentru abonamente. Finalul lunii septembrie readuce în prim-planul peisajului cultural sibian arta lirică. Programul din acest an al Festivalului Internaţional al Artei Lirice, ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, va cuprinde momente de operă, operetă şi balet puse în scenă de artişti şi companii din ţară şi străinătate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus