Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Johannis i-a cerut premierului deblocarea posturilor din administratie

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, i-a cerut, miercuri, premierului Emil Boc deblocarea posturilor din administraţie, spunând că "vor mai fi multe runde de negocieri până se va lua o decizie în acest sens"..

Klaus Iohannis a avut o întâlnire, la Prefectura Sibiu, cu premierul Emil Boc, în timpul căreia i-a cerut acestuia deblocarea posturilor din administraţia publică.

 

"Am discutat chestiunea posturilor din administraţie. Vor mai fi multe runde de negocieri până se vor lua anumite hotărâri. Probleme sunt destul de complicate şi cred că este un lucru foarte bun că se discută despre acestea", a spus Iohannis.

 

Întrebat dacă are ce să-i reproşeze premierului, Iohannis a răspuns negativ, pentru că problemele sesizate au fost privite "cu maximă seriozitate".

 

"Nu aş avea ce să-i reproşez, pentru că temele abordate de noi au fost privite cu maximă seriozitate şi discutate, scurt, dar cred că sunt şanse bune de rezolvare", a adăugat Iohannis.

El a menţionat că a mai discutat cu premierul despre centura ocolitoare a Sibiului şi a primit promisiunea că Boc se va ocupa personal ca termenele de realizare să fie respectate.

Iohannis a spus că i-a adus în atenţie premierului construcţia spitalului de urgenţă al judeţului Sibiu, chestiunea finanţării din învăţământ şi probleme legate de bugetul Sibiului.

 

Primarul a menţionat că, în urma discuţiilor avute cu premierul, acesta a decis ca după încheierea programului de la Prefectura Sibiu să facă o vizită la Primărie şi la Consiliul Judeţean pentru a discuta probleme specifice ale judeţului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

vai

Acum 14 ani

Cam tarziu sa fi asa amabil.Cata vrajeala are sasu asta
Raspunde

Pentru 1

Acum 14 ani

Ce preocupari extrascolare aveai in orele de gramatica din generala?
Raspunde

andrei popa

Acum 14 ani

pt mister 'vai' 1.politetea si educatia [in general,nu cea care-ti lipseste tie] se invata in primii 7 ani de viata si nu de la otv 2.democratia si bunul simt te obliga sa recunosti inclusiv meritele adversarilor politici,atunci cand ele exista. 3.prestatia autoritatilor locale de ieri,a avut in vedere deblocarea situatiilor de criza,rezolvarea problemelor administratiei si nu mentinerea unui razboi steril,din care cu totii am avea de pierdut. 4.In politica "abilitatea ",corect "diplomatia"este o calitate,nu un defect !ce inglobeaza tot ce am scris mai sus. 5.evident insa ca nici educatia,nici bunul simt,nici diplomatia,nu se invata la invatamantul la distanta,asa incat ,devine imposibil de inteles de cei carora le sunt straine aceste notiuni
Raspunde

lol

Acum 14 ani

asa se motiveaza toti escrocii: incearca sa-ti explice ca tu esti prost, ca ei sunt destepti, iarasi ca tu esti prost, ca pe urma sa concluzionam ca ei sunt pe deplin indreptatiti
Raspunde

rus

Acum 14 ani

Ce fata de nazy are sasu asta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus