Duminică,
28.02.2021
Partial Noros
Acum
3°C

Caine scos la licitatie de politie

Un câine rasa ciobănesc german, care aparţine Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, va fi vândut la licitaţie, la începutul lunii aprilie, întrucât este prea blând pentru a fi antrenat, preţul de plecare fiind de peste 1700 lei.

Câinele Lala, din rasa ciobănesc german , a fost primit de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj de la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliţiei Române. Responsabilii cu dresarea animalului susţin că Lala este un câine prea blând pentru a putea fi antrenat.

"Nu am reuşit să-l antrenăm să aibă un comportament agresiv pentru a însoţi patrulele de poliţie, astfel că va fi vândut. Este mult prea blând. Nu a reuşit nici să se adapteze aici", a declarat agent Viorel Zamfir.

Conducerea IPJ Dolj a decis ca Lala să fie vândută la licitaţie, la începutul lunii aprilie, preţul de pornire fiind stabilit la 1.715 lei.

Potrivit poliţiştilor, suma stabilită pentru scoaterea la licitaţie a câinelui acoperă cheltuielile cu întreţinerea acestuia.

"Sunt aşteptate la licitaţie toate persoanele interesate să achiziţioneze acest patruped", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, agentul Amelia Căprărin.

Comentarii

5 comentarii

callas

Acum 10 ani

"sa achizitioneze acest patruped "?? sa aiba grija doamna agent sa nu o achizitioneze din greseala pe ea ...
Raspunde

unu

Acum 10 ani

un ciobanesc e vreo 300, de ce dracu cer asa mult daca nici nu poate fi dresat, macar sal dea gratis la cineva
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

CORRIGENDA: Tocmai in titlu: la licitatiE, nu la licitati..am scris cu E mare sa se vada...dar corect e licitatie cu e mic... Georg
Raspunde

ducesa

Acum 10 ani

Saracul patruped :( Ca si oamenii: daca esti prea bun,nimeni nu da 2 bani pe tine,te arunca la gunoi.
Raspunde

Radu

Acum 10 ani

Dau eu pe el 300 de lei dacă vrea Poliţia sa îl dea sa îmi scrie un mail madboy_adm@yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus