Luni,
24.01.2022
Cer Senin
Acum
-15°C

Alegeri in FDGR la nivel national: Johannis, singurul candidat

Klaus Johannis va fi, cel mai probabil, singurul candidat la funcţia de preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, în cadrul alegerilor la nivel naţional programate pentru finalul săptămânii viitoare. „Părerea mea este că nu va fi niciun alt contracandidat. Dar nu este o noutate, aşa era şi pe vremea domnului Wittstock, când acesta conducea Forumul. La noi nu există lupte intestine”, spune deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ. El este membru al organizaţiei regionale din Banat a Forumului, organizaţie care l-a propus pe Johannis pentru un nou mandat în fruntea FDGR. „Forumul Naţional este umbrela sub care funcţionează cele cinci organizaţii regionale ale FDGR. Cea mai mare pondere o au saşii şi şvabii din Banat. Iar dacă şvabii au dat semnalul pentru susţinerea lui Klaus Johannis trebuie văzut consensul din această decizie”, a mai spus Ganţ.
Klaus Johannis conduce FDGR de opt ani şi se arată, evident, încrezător în şansele de a fi ales pentru încă un mandat de preşedinte. ”În general, pentru formaţiunile politice este bine să existe o competiţie internă. Dar Forumul nu este o formaţiune politică”, a spus Johannis.
La Congresul FDGR programat pentru sâmbăta viitoare sunt aşteptaţi aproximativ 80 de delegaţi. Forumul are, în momentul de faţă, 40.000 de membri activi şi alţi 10.000 de membri simpatizanţi.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

lol

Acum 11 ani

Poate o sa iasa pe locul doi! Ha,ha...
Raspunde

cum adica

Acum 11 ani

"la nivel national"? In cate judete au reprezentare? oare cu cine vor vota organizatiile suceava, teleorman sau giurgiu???
Raspunde

dan i el

Acum 11 ani

Johannis Presedinte!! Johannis Presedinte!
Raspunde

dan i el

Acum 11 ani

...al Romaniei
Raspunde

z

Acum 11 ani

Ja, ja, bulangiu sef la Aiud, Herr Johannis!
Raspunde

achtung

Acum 11 ani

ssasalaul are raie, ca se scarpina in toate pozele!
Raspunde

Sibian

Acum 11 ani

ca intotdeauna comentarile is de la aceiasi jegosi si amputati mintal.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus