Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Mergeti la Teatru si peste vara!

Teatrul sibian a decis să nu mai închidă stagiunea în luna iunie, ca de obicei, ci să continue să prezinte seri speciale de spectacole dedicate atât publicului din oraşul nostru, cât şi turiştilor pe parcursul lunilor de vară.
În cadrul stagiunii de vară publicul se va întâlni cu spectacole precum: ”Faust” (foto) după Goethe, în regia lui Silviu Purcărete; “Un tramvai numit Popescu” după opera lui Cristian Popescu, în regia lui Gavriil Pinte; “Ghidul copilăriei retrocedate” de Andrei Codrescu, Gavriil Pinte şi Florentina Mocanu, în regia lui Gavriil Pinte sau “Cum s-a lecuit suferinţa domnului Mockinpott” de Peter Weiss, în regia Szabo K. István (secţia germană).

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

unu

Acum 13 ani

Foarte bine, ca nu toti sibienii vor fi la mare sau la munte.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus