Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Turcan ii ia locul lui Videanu?

Vicepreşedintele PD-L, Raluca Turcan, ar putea deveni noul prim-vicepreşedinte al PD-L, anunţă cotidianul Gândul. Turcan ar avea concurenţi pentru funcţia ocupată acum de Adriean Videanu pe Valeriu Stoica, Sever Voinescu şi Sulfina Barbu. Raluca Turcan, nici nu a confirmat, nici nu a infirmat că îşi va depune candidatura, dar i-a atacat şi ea pe cei care iau în prezent deciziile în partid: "Sper doar ca alegerile să nu se facă în aceeaşi manieră cum, din păcate, s-au făcut şi în alte ocazii", a declarat Turcan pentru Gândul. În cadrul întâlnirii dintre Traian Băsescu şi parlamentarii PD-L, şeful statului i-a criticat aspru pe Adriean Vudeanu şi Vasile Blaga pentru "dezordina" din cadrul partidului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

george

Acum 13 ani

Mult succes in alegeri!
Raspunde

wwww

Acum 13 ani

Ar fi un lucru bun daca vechea garda ar fi inlocuita cu liderii tineri ai PDL cu verticalitate, care au dat dovada de implicare si promovarea acestui partid. Ii urez succes d-nei Turcan!
Raspunde

Olimpia

Acum 13 ani

Si eu ii urez mult succes doamnei Turcan!
Raspunde

pentru 1 2 3

Acum 13 ani

lingai morti de foame.SA TRAITI TOVARASE BASESCU
Raspunde

Cineva

Acum 13 ani

Si atunci de ce o puneti in poza cu Berceanu?Intreb si eu asa...
Raspunde

w

Acum 13 ani

de rai ce sunt!
Raspunde

lulu

Acum 13 ani

ar trebuii o generatie tanara care sa faca ceea ce acestia de acum nu au curajul sa faca...basescu are dreptate cand ii cearta...
Raspunde

@lulu

Acum 13 ani

Ar trebui sa pui mana pe gramatica,pe urma ,treci la pupincurism.
Raspunde

@lulu

Acum 13 ani

dragul meu, te rog inceteaza cu basescu asta ca murim toti de foame in jumatate de an
Raspunde

Romanul

Acum 13 ani

Asta ar mai trebui acum.Sa plece un excroc si sa vina o proasta.Vai de capul nostru de amarati daca am votat cu capul in galetile portocalii,acum tragem ponoasele si in loc sa iesim in strada sa daramam acest guvern de jigodii acceptam propuneri glumete de genul celei de mai sus.
Raspunde

@romanul

Acum 13 ani

Ar fi foarte bine, e o femei activa pe scena politica, si in colegiul in care a fost aleasa, asa ca ar merita sa obtina acesta functie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus