Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Lindsay Lohan face doar 14 zile inchisoare in loc de 90. Tu cum ai pedepsi-o?

Lindsay Lohan se află, începând de marţi, într-o închisoare din Los Angeles, unde va petrece 14 zile, după ce a fost găsită vinovată de încălcarea termenilor regimului de eliberare condiţionată impus în 2007, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi deţinere de cocaină.

Actriţa americană a fost condamnată la 90 de zile de închisoare de tribunalul din Beverly Hills, dar şeriful din Los Angeles i-a redus pedeapsa, aşa cum se procedează adeseori în cazul delictelor minore, pentru a evita o aglomerare a penitenciarelor californiene, celebre pentru faptul că sunt suprapopulate.

Lindsay Lohan va ieşi pe 2 august din închisoarea din Lynwood, din sudul oraşului Los Angeles, a declarat Steve Whitmore, purtătorul de cuvânt al şerifului.

Actriţa americană a fost încarcerată marţi, la ora 16.45 GMT. Potrivit aceleiaşi surse, actriţa "a fost foarte cooperantă".

Lindsay Lohan a fost închisă într-o celulă de nouă metri pătraţi, vecină cu cea în care Paris Hilton a petrecut 23 de zile în 2007, tot pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Celula ei se află într-o zonă specială a închisorii, rezervată celebrităţilor.

Înainte de a merge la închisoare, Lindsay Lohan s-a prezentat la un tribunal din Beverly Hills pentru a se preda autorităţilor, în faţa unui impresionant dispozitiv mediatic şi a câtorva admiratori. Actriţa a coborât dintr-o camionetă neagră şi a dispărut în tribunal fără a face vreo declaraţie.

Judecătoarea Marsha Revel a confirmat sentinţa de 90 de zile de închisoare pentru violarea termenilor acordului de eliberare condiţionată încheiat cu autorităţile în 2007, după ce a fost descoperită conducând automobilul în stare de ebrietate.

Judecătoarea a reamintit faptul că actriţa va trebui, după ce va ieşi din închisoare, într-un interval de cel mult 24 de ore după eliberare, să se înscrie într-un program de 90 de zile, conceput pentru conştientizarea pericolelor generate de consumul de alcool.

La ieşirea din tribunal, procurorul-adjunct a declarat că pedeapsa de 90 de zile de închisoare a fost "potrivită în acest caz", dar a criticat "acoperirea mediatică exagerată" a subiectului.

Lindsay Lohan a mai petrecut 84 de minute în închisoare, în 2007, ca parte a pedepsei primite şi apoi a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare.

În octombrie 2009, regimul de eliberare condiţionată i-a fost extins cu un an, după ce actriţa a folosit ceea ce procurorii au numit "scuze foarte creative" pentru a lipsi de la câteva şedinţe din programul de dezalcoolizare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

parere

Acum 12 ani

legea ar trebui aplicata pentru toti la fel.
Raspunde

terente banu

Acum 12 ani

as puneo sa joace intr-un film xxx.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus