Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Lady Gaga a batut orice record: 13 nominalizari la MTV Awards

Cântăreaţa Lady Gaga a primit, marţi, 13 nominalizări la MTV Video Music Awards (VMA), stabilind astfel un nou record în privinţa celor mai multe nominalizări la aceste trofee primite de un artist într-un singur sezon.

Pe locul al doilea în topul nominalizărilor la ediţia din 2010 a MTV Video Music Awards s-a situat rapperul Eminem, selectat la opt categorii de premii, graţie succesului de care se bucură cel mai recent album al său, "Recovery".

Totodată, adolescentul canadian Justin Bieber, în vârstă de 16 ani, a primit prima sa nominalizare la premiile VMA, pentru videoclipul piesei "Baby".

Debutanta Ke$ha s-a alăturat veteranilor Jay-Z, Alicia Keys, Katy Perry, Usher şi trupei indie Florence and the Machine, printre nominalizaţi.

Lady Gaga a fost de două ori nominalizată la categoria "videoclipul anului" - pentru "Bad Romance" şi "Telephone", în care cântă alături de Beyonce -, concurând cu Eminem ("Not Afraid"), Florence and The Machine ("Dog Days Are Over"), 30 Seconds To Mars ("Kings and Queens") şi rapperul B.o.B. ("Airplanes").

Gala MTV Video Music Awards va avea loc la Los Angeles, pe 12 septembrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus