Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Poezia se simte in atrium. Va explica Dan Herciu si Mihai Curtean

Atrium Classic Cafe din Piaţa Mică găzduieşte joi, de la ora 17:00, spectacolul de poezie şi muzică “Poezia se simte în atrium”, precum şi lansarea cărţilor din colecţia Raftul de poezie de la Editura A T U, coordonată de Mihai Curtean.

Poeţii Dan Herciu şi Mihai Curtean îşi vor lansa a doua ediţie a volumelor Taxa pe viciu,

respectiv Camiku, apărute în acest an, în colecţia Editurii A. T. U. din Sibiu. Coordonatorul “Raftului de poezie” va aduce în faţa publicului cărţile editate în ultima perioadă, din care va prezenta câteva texte. Volumele apărute până acum în această colecţie sunt “Instincte canibalice” de Liviu Ofileanu, “Sub via fiinţei plâng strugurii” de Ioan Barb, “Ochelarii mamei mari” de Niu Herişanu, “Picătura de infinit” de Ioan Barb, “Taxa pe viciu” de Dan Herciu şi “Camiku” de Mihai Curtean.

Evenimentul este susţinut de Asociaţia Artgothica Sibiu şi Atrium Classic Cafe.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

turin turambar

Acum 11 ani

Dragul meu...nu stiu cu cine ai facut gramatica...sau scoala in general... Daca idiotii care au facut afisul l-au facut asa cum l-au facut, tu nu trebuia sa repeti greseala. Titlul tau prealuat din afis trebuia macar pus intre ghilimele; \"Poezia se simte in atrium\" de pe afis e un joc de cuvinte destul de bine reprezentat vizual pentru ca privitorii sa inteleaga cum ca evenimentul se desfasoara atat in inima cat si in locatia denumita \"Atrium Classic Cafe\". Oricum din titlul tau necoroborat cu afisul nu se intelege acest lucru. Si la fel, cuvantul atrium din ultima propozitie trbuia scris cu majuscula pentru a intregii numele locatiei. Gata cu lectia aceasta...next: Articolul acesta nu spune nimic. Din titlu reiese ca doi baieti ne vor explica ceva , dar nu ne explica absolut nimic, poate doar daca mergem sa-i ascultam live... Noroc mult in continuare, dar mai bine te lasi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus