Joi,
13.06.2024
Ploi Moderate
Acum
22°C

Parc de 39.000 de metri patrati la Medias

Municipalitatea medieşeană vrea să creeze noi zone de agrement, motiv pentru care a depus un  proiect pentru amenajarea unui parc în zona Izvorul Dorului, din cartierul Gura Câmpului.

Acest proiect a fost depus la Ministerul Mediului şi Pădurilor pentru obţinerea finanţării.

Valoarea totală a proiectului este de 1.210.618 lei, din care 92.91% reprezintă finanţarea nerambursabilă de la Ministerul Mediului, respectiv 1.127.870 lei, iar contribuţia municipiului Mediaş este de 7.09% respectiv 85.778 lei.

„Proiectul prevede amenajarea parcului pe o suprafaţă de 39.000 metri pătraţi,  cu alei pietonale pentru promenadă, cu ronduri de flori, arbori şi arbuşti. De asemenea, va fi amenajată o alee pentru accesul la izvor, urmând ca parcul să fie dotat cu mobilier urban“,  a declarat viceprimarul Floarea Taropa.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus