Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

S-a aprins lumina

Finalul campionatului național de baschet va fi vinovat pentru nenumărate infarcturi. CS Otopeni, CSU Sibiu și BCMUS Pitești vor tremura până în ultima etapă pentru calificarea în play-off.
Sibiul a primit aseară o mână de ajutor nesperată. Din partea echipei din Miercurea Ciuc, una dintre ultimele clasate. Ciucanii au reușit să treacă, la un punct diferență, de CS Otopeni, rezultat ce aproape califică Sibiul în play-off. Sibiul are avantajul coșurilor marcate în meciurile directe cu Otopeniul, o situație de egalitate de puncte la final de campionat urmând să fie favorabilă Sibiului.
În același timp, Sibiul n-a trecut atât de ușor pe cât credea de Poli Iași. Deși au condus la un moment dat cu 20-7, sibienii s-au trezit egalați și chiar conduși în finalul sfertului II. Nu înainte ca Earl Brown să fie protagonistul unei faze cum rar se vede în baschetul românesc. Proaspăt intrat în teren în sfertul secund, Brown intră într-o altercație cu vedeta ieșenilor Dawson. Ambii jucători sunt sancționați cu fault tehnic. Dawson e decis să se „răzbune” și joacă două faze om la om cu Earl Brown, provocându-l pe acesta să îl faulteze de nu mai puțin trei ori. Extrema sibiană a rămas, astfel, tot restul meciului pe bancă. Sibienii s-au dezmeticit după pauză și au câștigat ultimele două sferturi la diferențe considerabile, meciul cu Iașiul fiind cel mai aproape de marcarea „sutei”. Din păcate, Bâtă închide meciul la scorul de 98-82.

Principalii marcatori: Milos Markovic – 26 de puncte (2x3), 5 recuperări, Justin Herndon – 22 de puncte, 12 recuperări, 4 capace, Octavian Popa Calotă – 20 de puncte, 7 pase decisive, Michael Harrison – 16 puncte, 13 recuperări, 5 intercepţii.

 

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

me

Acum 10 ani

nici oradea, nu este sigura de locul in play off deoarece joaca in ultimele 2 etape la timisoara si pe teren propriu cu otopeni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus