Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Telegrafic: parcari noi pe Semaforului, sapaturi pe Viitorului

Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public va amenaja 200 de locuri de parcare laterală pe strada Semaforului, pe partea opusă pieţei agro-alimentare.

Lucrările de reabilitare a drumului pe strada Viitorului vor începe de luni, 4 aprilie. Într-o primă etapă se va executa săpătura generală, pentru aceasta urmând să se închidă traficului tronsonul dintre strada Moara de Scoarţă şi Smighelski, pentru o perioadă de 2 luni. Menţionăm că reţelele de apă şi canalizare au fost deja reabilitate pe această stradă.

 
Lucrările continuă pe strada Ţiglari. Constructorul va interveni începând de luni, 4 aprilie pe tronsonul situat între străzile Lutului şi Record. Timp de aproximativ 6 săptămâni cât vor dura aceste lucrări, o bandă de circulaţie va fi restricţionată, traficul urmând să se desfăşoare alternativ, pe o singură bandă.
 
Pe strada Tudor Vladimirescu lucrările sunt deja în desfăşurare. DPC va începe lucrările pe cel de-al doilea tronson situat între strada Patrioţilor şi strada Paris. Acest tronson va fi închis traficului în perioada 4 – 20 aprilie. Rugăm pe această cale şoferii să folosească rute ocolitoare pe cât posibil pentru a evita eventualele blocaje în trafic.
 
Pe strada Regele Ferdinand se vor efectua în perioada 2-4 aprilie lucrări de branşare a unei clădiri proprietate privată la reţeaua de gaze. Pentru aceasta este necesară traversarea celor 4 benzi de circulaţie, lucrările urmând să fie efectuate fără întreruperea traficului, iar circulaţia se va desfăşura pe o bandă pe sens, alternativ. 
 
Societatea de gaz continuă lucrările de reabilitare a reţelelor proprii, după următorul grafic:
- strada Al. Ioan Cuza în perioada 31.03 – 07.04
- strada Mirăslău în perioada 04.04 – 09.04
- strada Cernei în perioada 06.04 – 13.04
- strada Eroilor în perioada 06.04-13.04
O singură bandă va fi restricţionată pe perioada lucrărilor.
 
 
Locurile de parcare din zona Pieţei Obor (Calea Şurii Mari, Drumul Ocnei şi lateral Pieţei Obor) sunt cu plată începând din ianuarie 2011, atenționează Primăria Sibiu. Parcarea în cele 344 de locuri se face în baza tichetului de parcare de culoare galbenă care poate fi achiziţionat de la toate intrările în Piaţa Obor sau de la chioşcul Tursib din zonă. Serviciul de Administrare a Domeniului Public care administrează această parcare va efectua controale pentru a asigura respectarea acestei prevederi.
 
Sursa: Primăria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus