Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Neamtu stie pe cine vrea sef la PD-L: Un ardelean!

Primarul municipiului Mediaș, Teodor Neamțu, spune că personal este decis cu cine va vota la alegerile interne din cadrul partidului. "Din câte știu, nu s-au făcut încă listele cu delegați. Dar dacă mă cheamă, eu știu cu cine votez: cu un ardelean", spune Neamțu, împăcând și tabăra Blaga și pe cea a lui Boc. Cei doi principali competiotori sunt la origine ardeleni.
Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu au depus, luni, la Comisia pentru pregătirea Convenţiei Naţionale din 14 mai, cereri de candidatură, însoţite de moţiuni şi de semnături ale susţinătorilor. Oficial, organizația PD-L Sibiu nu a stabilit cu cine va vota la congres, însă până acum, parlamentarii Ion Ariton, Cornel Știrbeț și Raluca Turcan au semnat deja moțiunea depusă de liderul partidului Emil Boc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

alex

Acum 12 ani

La cum va purtati cu poporul nu cred ca veti murii acasa de batranete. Cred ca veti face infarct, cel putin. Niste hoti care veti infunda puscariile.
Raspunde

ioan

Acum 12 ani

blaga ca altfel te executa munteanu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus