Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Gazul aduce decisivul pe teren propriu

 

Echipa de Gaz Metan Mediaș s-a întors de la Cluj cu obiectivul îndeplinit, o victorie pe terenul adversarilor care mută, astfel, un eventual meci decisiv pe terenul din Mediaș. Pentru medieșeni a fost crucial să nu piardă ambele meciuri la Cluj. Ocupantele locurilor 2 și 3 la finalul sezonului regulat anunțau o luptă pe viață și pe moarte în cele două partide jucate în sala Horia Demian. Cu obiectivul clar trasat, cel puțin o victorie, medieșenii au pornit ca din tun în meciul I. Ivanovic și Dumitrescu au făcut un prim sfert excelent, încheiat la o neverosimilă diferență de 8 puncte în favoarea medieșenilor. Clujenii pornesc mai greu motoarele ofensive, dar reușesc să câștige următoarele două sferturi, ambele cu același scor, 20-17. Ultimele 10 minute găsesc elevii lui Bruno Soce la o diferență de doar 2 puncte de vicecampioană. Dykes pentru Cluj și Howell pentru Mediaș alternează perioadele de conducere în acest sfert extrem de strâns. La 66-65 pentru Mediaș, Dykes are coșul victoriei în mână, însă ratează iar Ivanovic închide tabela de la linia de libere, 67-65 pentru Gaz Metan în primul meci.
Urechiați de rezultat, clujenii încep mult mai cu picioarele pe pământ cea de-a doua partidă. Speriați de primul sfert al meciului anterior, clujenii intră serioși în teren și câștigă primele două sferturi la diferențe confortabile, 18-12 respectiv 18-10 și intră cu 14 puncte avans la vestiare. Dar tăvălugul medieșean nu e atât de ușor de oprit. Într-un minut, Jucan și Nicoară recuperează cinci puncte. Același Nicoară, secondat de Howell, apropie apoi scorul la 4 puncte, 38-34. Howell reușește aproape de finalul sfertului să aducă Mediașul în avantaj, la 49-48. Însă clujenii accelerează scurt și termină sfertul la 55-51. Silvășan face un ultim sfert de excepție, presărând câteva aruncări de la distanță în momentele cheie iar partida se încheie cu 78-72 pentru U Mobitelco. Meciurile 3 și 4 se vor juca la Mediaș, în 4 și 5 mai.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus