Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Cameron Diaz este din nou singura

Cameron Diaz s-a despărţit de iubitul ei, jucătorul american de baseball Alex Rodriguez, a declarat o sursă din anturajul actriţei americane, citată de site-ul bloggerului Perez Hilton, informează dailymail.co.uk.

Deşi actriţa americană a recunoscut în mod public abia luna trecută că are o relaţie cu Alex Rodriguez, se pare că cele două vedete s-au despărţit între timp.

"S-au despărţit. Cameron suferă şi se simte trădată, deoarece a încercat din răsputeri să îi fie pe plac. Simte că a mers prea departe", a declarat o sursă pentru site-ul bloggerului Perez Hilton, www.fitperez.com.

Cameron Diaz şi Alex Rodriguez au o relaţie, marcată de câteva împăcări şi despărţiri, care a început în iulie 2010.

Actriţa în vârstă de 38 de ani a mărturisit abia recent că are o relaţie cu starul echipei de baseball New York Yankees, într-un interviu acordat ediţiei britanice a revistei Elle.

"Da, Alex este iubitul meu. Nu mai este un secret", a declarat Diaz.

Cele două vedete au petrecut mult timp împreună în ultimele 12 luni, presa afirmând la un moment dat că actriţa americană s-a mutat la Miami tocmai pentru a fi mai aproape de iubitul ei în vârstă de 35 de ani. Potrivit unor articole publicate în presa americană, Cameron Diaz le-ar fi cunoscut cu această ocazie şi pe cele două fiice ale lui Alex Rodriguez - Natasha, în vârstă de şase ani, şi Ella, în vârstă de trei ani.

Cu toate acestea, Diaz a declarat în urmă cu trei ani că nu se grăbeşte să se căsătorească. "Căsătoria nu a reprezentat o chestiune importantă pentru mine. Şi nu poţi să faci un copil doar pentru faptul că se spune că este ceea ce trebuie să faci în viaţă", a declarat Cameron Diaz pentru revista Cosmopolitan.

Actriţa americană se află în această perioadă în plin turneu de promovare a celui mai recent film în care a jucat, comedia "Bad Teacher", pe afişul căreia l-a avut ca partener pe fostul ei iubit, cântăreţul Justin Timberlake.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus