Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
0°C

Al Pacino are o iubita cu 40 de ani mai tanara decat el

Actorul american Al Pacino a venit la gala premiilor Tony, care a avut loc duminică seară, la New York, însoţit de iubita sa, cu 40 de ani mai tânără, Lucila Sola.

Lucila Sola, care la gala de duminică seară a fost îmbrăcată într-o rochie liliachie, are 31 de ani şi este actriţă, informează dailymail.co.uk.

Aceasta a jucat în mai multe filme şi l-a cunoscut pe actorul din "Parfum de femeie" pe platourile filmului "Wilde Salome", regizat de acesta.

Actorul american în vârstă de 71 de ani nu a fost căsătorit niciodată, dar are trei copii, Julie Marie, în vârstă de 22 de ani, şi gemenii Anton James şi Olivia Rose, în vârstă de 10 ani.

Printre fostele sale iubite se numără Diane Keaton, Tuesday Weld, Marthe Keller, Kathleen Quinlan, Beverly D'Angelo şi Lyndall Hobbs.

Laureat al unui premiu Oscar, în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", şi nominalizat la alte şapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a apărut recent în "Crime justificate" (2008), alături de Robert de Niro, şi în "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" (2007). În prezent, Al Pacino lucrează la filmul "Gotti: Three Generations", unde joacă alături de John Travolta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus