Vineri,
07.10.2022
Ceata
Acum
3°C

Locuitorii a sapte strazi din Cisnadie raman o zi fara apa

De joi şi până vineri, locuitorii a şapte străzi din Cisnădie vor rămâne fără apă, anunţă SC Apă-Canal SA. Reprezentanţii acestei societăţi vor efectua lucrări de spălare şi dezinfecţie a unor rezervoare de apă, lucrări ce vor duce la scăderi de presiune în reţea pe străzile din zona înaltă a oraşului.
Astfel, de joi, 30 iunie de la ora 7.00 şi până vineri, 1 iulie, ora 6.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă străzile Băilor, Livezii, Prunului, Mihai Eminescu, Merilor, Herman Gmeiner și Sibiului.
„SC Apă Canal SA va asigura populația cu apă prin intermediul unei autospeciale care va staționa în zona străzii Mihai Eminescu, până la orele 21.00”, se arată într-un comunicat semnat de Mircea Niculescu, directorul societăţii.
Informații suplimentare se pot obține la Dispeceratul Apă Canal, tel. 0269-222.777. telverde 08008.202.202.
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus