Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Hot de biciclete surprins pe camera

Bicicletele și autoturismele ocupă locurile fruntașe ale furturilor și spargerilor petrecute în Sibiu. Pentru că sunt la îndemână și nu foarte greu de furat. De cele mai multe ori, autorii furturilor de biciclete scapă basma curată pentru că bicicletele sunt ușor de vândut și foarte ușor de recosmetizat. Multe dintre ele sunt vândute în județele limitrofe sau pe piese, tocmai pentru a face imposibilă o eventuală recunoaștere. La începutul acestei luni, polițiștii sibieni au primit în lucru un nou furt de bicicletă, petrecut în seara zilei de 6 iunie, într-un bloc din Sibiu. Hoțul a fost surprins de o cameră de supraveghere video însă polițiștii nu au reușit deocamdată să afle identitatea acestuia. „Rugăm pe această cale cetăţenii care îl recunosc pe bărbatul din fotografie sau posibilii martori ai evenimentului, să ne ofere orice informaţie deţin. Să informeze în cel mai scurt timp Poliţia Municipiului Sibiu, folosind numerele de telefon 112 (apel gratuit) sau 0269/208455, 0268/208211”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 308

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

10 comentarii

pisi rau

Acum 12 ani

urat om::P
Raspunde

cristi

Acum 12 ani

urat caracter ;)
Raspunde

ULOS

Acum 12 ani

Pai sa ruleze un soft de recunoastere faciala, pe baza de date cu infractorii amprentati. Sau acelasi soft de recunoastere faciala pe pozele de pe cartile de identitate. Am uitat, suntem in Romania unde nimic nu e functional.
Raspunde

4

Acum 12 ani

Azi la ora 18 mi s-a furat si mie bicicleta, din Hipodrom -strada Intrarea Ariesului. Cand depuneam plangere la politie, cineva a sunat pentru un alt furt. Tot o bicicleta. Pe strada Rahovei. Grija mare.
Raspunde

bibi

Acum 12 ani

aseara mi s-a furat biciclete: legata cu lantz, lacat, in scara de bloc cu interfon. Ce sa fac ? Inebunesc de ciuda si politia NU FACE NIMICA !!!!!!!
Raspunde

manu

Acum 12 ani

Mi s-a furat si mie bicicleta de curand: daca POLITIA nu poate sau nu vrea sa faca nimic, oare vom fi nevoiti sa recurgem la aplicarea legii personal? Ca daca l-as fi prins pe ala langa bitza mea, cat sunt eu de fata fina, ii beam sangele ! Ii dadeam in cap ! Ii scoteam ochii si-mi lasam unghiile in orbitele lui !
Raspunde

Odin

Acum 12 ani

Asa manu nu ii ierta :D
Raspunde

Ada

Acum 12 ani

Mai bine faceti un protest in fata primariei contra lipsei de reactie a autoritatilor
Raspunde

Taratorule

Acum 12 ani

@8 Primarul se plimba cu BMW-ul, nu-l doare de biciclisti.
Raspunde

@9

Acum 12 ani

E clar, esti bolnav, suferi de o boala obsesiv-compulsiva... Sa o numesc? Pentru inceput, folosesc un eufemism: tulburare de personalitate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus