Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Premiera: Campedelli piloteaza DS3 R3 la Raliul Sibiului

Pilotul oficial al echipei Citroen Racing, Simone Campedelli, va pilota în premieră în România modelul Citroen DS3 R3. Echipajul italian Simone Campedelli/Danilo Fappani a confirmat participarea la cea de-a 11 ediție a Raliului Sibiului. Simone Campedelli, 25 ani, va lua startul cu un Citroën DS3 R3, o premieră în competițiile din România. „Simone Campedelli este pilot oficial în echipa DS3 R3 TEAM ITALY și tocmai de aceea am decis că este cel mai potrivit pentru a lua startul în Raliul Sibiului. Vrem să promovăm acest nou model în Romania și, desigur, Citroën Racing Trophy. Ideea este de a arăta că această mașină este extrem de competitivă și pentru a face acest lucru am ales un pilot tânăr”, a spus Jean Francois Lienere, responsabilul competiții clienți în cadrul echipei Citroën Racing. Raliul Sibiului va începe joi 7 iulie, la ora 20:00, cu startul festiv în Piața Mare a orașului, vineri fiind programate primele 5 probe speciale cu începere de la ora 16:30. Sâmbătă, în ultima zi a raliului, sunt programate înca 6 probe speciale. Raliul Sibiului 2011 este etapa a cincea în Campionatul Național de Raliuri Dunlop și se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus