Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

20 de persoane si-au pierdut viata in timpul furtunii tropicale Irene

20 de persoane şi-au pierdut viaţa şi peste patru milioane de consumatori au rămas fără curent electric în urma furtunii tropicale Irene care a afectat SUA.

Potrivit BBC, în opt state s-au înregistrat victime, o femeie a murit în New Jersey, una în Connecticut, alta în Maryland, una în Florida, două în New York, şase în North Carolina şi câte patru în Virginia şi Pennsylvania.

Furtuna Irene a lovit coasta de este ca un uragan şi apoi acesta a fost urmat de o furtună tropicală care a ţinut trei zile.

Chiar dacă Irene a scăzut în intensitate, autorităţile au avertizat că impactul este încă puternic.

"Mulţi americani încă se confruntă cu pene de electricitate şi inundaţii, care ar putea să se înrăutăţească în zilele următoare, când râurile vor ieşi din matcă. Eforturile de recuperare vor dura săptămâni sau mai mult ", a declarat preşedintele Obama. Potrivit BBC.

Cel puţin şase state sunt afectate de inundaţii şi se estimează că numărul victimelor va creşte. Oficialii estimează costurile pagubelor provocate doar de rafalele de vânt la un miliard de dolari.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus