Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

Bud: Plec la Medias sa joc, Mandorlini m-a tras pe linie moarta la CFR

Atacantul Cristian Bud, împrumutat de CFR Cluj pentru un sezon la Gaz Metan Mediaş, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că speră ca la noua sa echipă să aibă ocazia să bifeze mai multe partide, ceea ce nu s-a întâmplat la Cluj.

Bud e de părere că linia descendentă a carierei sale a început din sezonul trecut, atunci când fostul antrenor al echipei “feroviare”, Andrea Mandorlini, a decis să nu-l includă pe lista pentru Liga Campionilor. "E important pentru mine acest împrumut, acolo voi avea şansa să joc şi să dau goluri şi doar aşa m-aş putea întoarce la CFR. La Cluj n-am fost folosit destul, nu mi s-a mai dat încredere. Sezonul trecut a început cu mine rezervă şi apoi m-a scos din lotul pentru Liga Campionilor. Mandorlini m-a trecut pe linie moartă şi a adus jucătorii pe care-i ştia el. Meritam să fiu măcar pe bancă în Ligă, chiar dacă nu bifam niciun minut. Titlul a fost meritul echipei, poate am avut şi eu o contribuţie”, a declarat Bud, care a înscris de şapte ori în returul sezonului 2009-2010, la finalul căruia CFR a câştigat al doilea titlu din istorie.
 
Bud a venit la CFR tocmai de la Gaz Metan Mediaş, formaţie pentru care a bifat două sezoane şi spune că şi-ar dori să joace din nou alături de brazilianul Eric de Oliveira. "Îl aşteptăm pe Eric la echipă, e un fotbalist foarte bun, ne cunoaştem. Am mai jucat împreună. Acum el ştie ce face, ce-i mai bine pentru el. Am văzut meciul Mediaşului de la Mioveni, dar nu cred că e relevant, având în vedere că nouă ne-au lipsit 4-5 jucători. Sunt convins că ne vom reveni în etapele care urmează”, a mai spus Cristi Bud, transmite corespondentul Mediafax.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus