Marţi,
04.10.2022
Ploi Scurte
Acum
7°C

Lindsay Lohan va poza in Playboy pentru un million de dolari

Actriţa americană Lindsay Lohan va primi 1 milion de dolari pentru a poza goală pentru coperta revistei Playboy.

Actriţa, căreia justiţia americană i-a ordonat săptămâna trecută să efectueze 16 ore pe săptămână de muncă în folosul comunităţii, la morga din Los Angeles, din cauza încălcării regimului de libertate condiţionată, va primi 1 milion de dolari pentru această şedinţă foto, informează contactmusic.com.

Potrivit site-ului TMZ.com, starleta în vârstă de 25 de ani a refuzat iniţial suma de 750.000 de dolari pe care patronul revistei Playboy i-a oferit-o pentru a poza nud în publicaţia sa şi a cerut ca această sumă să se apropie de 1 milion de dolari.

Potrivit presei americane, şedinţa foto a început în weekend-ul trecut.

Lindsay Lohan riscă să petreacă 18 luni în închisoare dacă va fi găsită vinovată, pe 2 noiembrie, de violarea termenilor regimului de libertate condiţionată de care beneficiase după ce fusese arestată în 2007, pentru posesie de stupefiante şi conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Aceasta nu este pentru prima dată când starleta americană pozează goală.

În 2008, Lindsay Lohan s-a dezbrăcat pentru o şedinţă fotografică specială, care a recreat celebrul colaj "Last Sitting" cu Marilyn Monroe, realizat de fotograful Bert Stern cu doar şase săptămâni înainte de moartea vedetei americane, pentru numărul din iunie 1962 al revistei Vogue. Cu acea ocazie, Lindsay Lohan a spus că s-a simţit "foarte confortabil" să pozeze goală.

"Nu a trebit să mă gândesc prea mult la asta. Să lucrez cu Bert Stern la un colaj care reproduce fotografiile cu Marilyn Monroe a fost cu adevărat o onoare pentru mine. Când se mai ivi vreodată un astfel de prilej? Am vrut să portretizez look-ul ei şi să captez cât mai bine esenţa ei, pentru a-i readuce fotografiile la viaţă. M-am simţit confortabil cu asta, cu nuditatea şi cu toate celelalte lucruri", a spus Lohan.

Lindsay Lohan a fost plasată, în mai, în regim de arest la domiciliu şi obligată să poarte o brăţară electronică de monitorizare, în urma sentinţei date de un tribunal american după ce starleta a furat un colier. Judecătoarea Stephanie Sautner a declarat că furtul acelui colier reprezintă o violare a regimului de eliberare condiţionată sub care starleta americană a fost plasată în 2007, după ce a fost surprinsă conducându-şi automobilul în stare de ebrietate şi sub influenţa drogurilor. Lohan a ieşit din arestul la domiciliu la sfârşitul lunii iunie, însă se află sub un nou regim de libertate condiţionată pentru următorii trei ani.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus