Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Trei podiumuri pentru echipajul sibian #423

Sibianul Octavian Tîrnovean și coechipierul său, Răzvan Hulea, au încheiat cu rezultate foarte bune primul sezon din Campionatul Național de Raliuri. Încă din prima etapă, cei doi au urcat pe prima poziție a Debutanților Cupei Dacia și pe locul II în clasamentul general al Cupei. Același rezultat l-au obținut și îj etapa de la Arad, când pe lângă cele două podiumuri de Cupă au reușit și să obțină locul III la Clasa 9. . După abandonul de la Iași cei doi au avut un singur obiectiv pentru ultima etapă a sezonului: să se împună în fața echipajului Florin Tincescu/Dănuț Hațigan. După o cursa lipsită de probleme cei doi au reușit să își îndeplinească obiectivul. Astfel, echipajul 423 încheie sezonul 2011 cu locul 3 la Cupa Dacia, locul 2 la Debutanți Cupa Dacia, locul 3 la Juniori și locul 5 la Clasa 9. „Primul an în CNR la Cupa Dacia. A fost un sezon care s-a terminat cu bine, deși am fost puțin stresat de partea financiară, nefiind sigur la începutul anului că voi putea lua startul la toate etapele. După un rezultat bun la Brașov am avut parte de un abandon la Târgu Mureș, abandon pe care mi-l asum în totalitate. A urmat Raliul Clujului, etapă cu un traseu dificil și murdar la care nu m-am simțit în largul meu. La Sibiu, cursa de casă, am avut un ritm bun, dar am fost tras înapoi de o pană făcută pe PS Șanta. La Arad am reușit o cursă bună, la care am fost feriți de probleme. Țara Bârsei a reprezentat pentru noi un raliu la care abia pe final am început să mergem mai tare, dar a fost prea târziu pentru un rezultat. Penultima etapa, Raliul Iașiului, singura la care am luat startul și în 2010, s-a încheiat prematur pe a șasea specială, din cauza unei probleme tehnice. Acest abandon ne-a făcut ca la Bacău sa jucăm totul pe o carte, pornind la egalitate de puncte cu Florinel Tincescu. A fost o etapă frumoasă, am avut un ritm bun și am încercat sa ne apropiem de ritmul impus de Năstase și Ivan. Am fost feriți de probleme și astfel am reușit la final să ne îndeplinim obiectivele”, spune Octavian Tîrnovean.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus