Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Dupa divortul de arc Anthony, Jennifer Lopez s-a cuplat cu un dansator

Jennifer Lopez este din nou îndrăgostită şi are o nouă relaţie, la doar câteva luni de la divorţul de Marc Anthony.

Vedeta în vârstă de 42 de ani are o relaţie cu Casper Smart, din Anaheim, California, unul dintre dansatorii săi. Se pare că cei doi se întâlnesc de mai multe săptămâni, după ce dansatorul a fost angajat pentru spectacolul vedetei la San Francisco, scrie dailymail.co.uk.

"Dansează într-un club din Los Angeles. Are succes la femei pentru că dansează la bustul gol", a declarat o sursă despre Casper Smart.

Smart a mai dansat pentru Beyonce şi era pe lista dansatorilor de rezervă pentru turneul "This Is It" al lui Michael Jackson.

Casper Smart a avut roluri mici şi în câteva filme: "Honey 2", "Step Up 3D".

Aceasta nu este pentru prima dată când Jennifer Lopez are o relaţie cu unul dintre dansatorii ei. Vedeta a fost căsătorită cu Chris Judd, care a apărut în videoclipul piesei "Love Don't Cost A Thing". După divorţul de Judd, Jennifer Lopez a avut o relaţie cu Ben Affleck, cu care a fost şi logodită, iar apoi a fost căsătorită cu Marc Anthony.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

sibianca

Acum 10 ani

divertul de arc anthony? nu mai bine ar suna divortul de marc anthony? cine naiba scrie articolele astea chiar nu se uita putin peste la sf????GEEZ.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus