Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
5°C

Continua seria infrangerilor pentru voleibalistele sibience. CSU Arges - CSM Sibiu: 3-1

Sâmbătă, trei decembrie, sportivele secției de volei a CSM au înregistrat, pe terenul SCM CSU Argeș Volei Pitești, cea de-a cincea înfrângere, din șase partide, din actualul campionat național de Volei, divizia A1.

Meciul pierdut în Argeș cu scorul de 1-3(15:25, 25:27, 27:25, 24:26) reprezintă, totodată, și cea de-a patra înfrângere consecutivă a sibiencelor, care nu au mai câștigat o partidă din etapa a doua a campionatului, când reușeau să bată, în deplasare, pe ACS Penicilina Iași, cu scorul de 3-0(21:25, 14:25, 19:25).

În actuala stagiune a Diviziei A1, voleibalistele CSM-ului din Sibiu au pierdut în prima etapă cu CSU Medicina CSS Târgu Mureș(0-3), în cea de-a treia rundă, acasă, în fața Clubului Sportiv Dinamo Romprest București(1-3), în etapa a patra, în deplasare, cu Știința Bacău(0-3) și în etapa a cincea, acasă, cu SCM „U” Craiova(1-3).

În clasamentul A1 – feminin, CSM Sibiu ocupă poziția a zecea, cu trei puncte. Pe locurile 11 și 12 se clasează ACS Penicilina Iași, respectiv „U” Cluj. Clasamentul este dominat de Știința Bacău, cu 15 puncte.

Următorul meci al sibienicilor se va disputa în data de 11 decembrie, când la Sibiu va veni CSM Lugoj, ocupanta locului opt.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus