Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Turcan:2012 sa fie anul cresterii economice

 

Ieșirea din recesiune a României și reluarea creșterii economice reprezintă lucrul cel mai important care s-a întâmplat în țară în 2011, a declarat vineri, deputata PDL, Raluca Turcan. "Dincolo de zgomotul presei și de furia opoziției, 2011 rămâne anul în care România a ieșit din recesiune. Acesta e cel mai important lucru al anului care se încheie. Reluarea creșterii economice înseamnă pentru România continuarea cursei de recuperare a decalajelor de dezvoltare față de țările Europei Occidentale. Din momentul în care am devenit membri ai Uniunii Europene, acest lucru - recuperarea decalajelor de dezvoltare față de Occident - rămâne obiectivul național nr. 1 pe termen lung", a spus Raluca Turcan pentru Agerpres.
Deficitul bugetar trebuie în continuare redus, iar eforturile de a reduce evaziunea fiscală trebuie sporite. Guvernul nu va ceda presiunilor electorale și se va dovedi responsabil în ciuda cererilor demagogice ale opozitiei, a mai declarat Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

pcr

Acum 12 ani

povesti de anul nou ! principalul e ciolanul
Raspunde

Georg

Acum 12 ani

OITA TURCANA...gura nu-i mai tace...Ori este total iNCONSTIENTA si atunci nu are ce sa caute in politica in genere, si in SIBIU in special...ori MINTE cu NERUSINARE... Si asta pentru ca CRIZA EU abia a inceput...acum-e-acum: Italia falimentara, Spania, Grecia, Ungaria, Irlanda, TOATE TREBUIESC AJUTATE de unde bani?... Germania (ca si Franta de fapt) e pe alunecare in credit, deci acum se vor MAJORA DOBANZILE DATORIILOR, Anglia s-a retras pe buna dreptate din Circul acesta financiar economic. Deci ABIA ACUM INCEPE CRIZA CEA MARE...TOTI NU MAI EXCLUD PROBABILITATEA UNUI RAZBOI... Serbia s-a dat complet cu RUSIA...desi inca lasa impresia ca ar opta pentru EU...ia intrebati ce este cu transportoarele acelea grele, convoaie de cate 30 camioane grele, pazite de rusi si romani, dinspre RUSIA catre SERBIA...pute a SCUT RUSESC in SERBIA...si asta inseamna Arcul Carpatin inconjurat...GAZUL si PETROLUL sunt in mana lui PUTIN, in toata Europa (firmele germane si austriece sunt oameni-de-paie pentru firmele-de-sta-rusesti)...examinati conductele rusesti prin Europa.. CRIZA ABIA iNCEPE BINE DE TOT...
Raspunde

AHO AHO

Acum 12 ani

Aho! Aho! copii si frati/ Stati putin si nu manati/ Langa boi v-alaturati/ Si cuvantul mi-ascultati:/ S-a sculat mai an’/ Badica Traian/ Si-a strigat in lung si-n lat/ PD-Listii-a adunat/ Si le spuse: “mai flacai!/ Ia mai manati mai, hai! hai!/ Mai manati si mai furati/ Voturi voi sa-mi adunati/ Cat o fi tara de mare/ Ba chiar si peste hotare!/ Pe la toti romanii nosti/ Care sant destul de prosti/ Sa-si dea votul pentru noi,/ Doar pe cativa euroi./ De ce capul sa ii doara? / Ca doar nu traiesc in tara/ Sa simta pe pielea lor, /Ca eu sunt un dictator!/ De la Roma la Madrid/ Sa faceti un front solid, Din Paris pana-n Moldova,/ Sa-i duceti pe toti cu vorba,/ Sa fie luati de val,/ Prin turism electoral…/ Cu minerii, cu armata,/ Las’ ca le rezolva tata!/ Sa creada ca-s cumsecade,/ O sa le dau niste grade…”/ Si-au pornit flacaii-n data/ Cat era tara de lata/ Cu geci si cu galetele,/ Si cu bani si cu manele,/ Sa-i cumpere pe romani,/ Pentru-a fi a lor stapani…/ Uite-asa au reusit/ Pe multi ei au fraierit/ Cu-a lor multe smecherii/ fel si fel de nebunii/ Chiar si cu amenintari/ De disponibilizari/ Semnaturi falsificate/ Si voturi multiplicate/ False declaratii date…/ Si-asa, toate adunate,/ “Hocus, pocus” cum ne minte,/ Si Basescu-i presedinte!/ Ca-n a noastra Romanie,/ Nu mai e democratie!/ E saracie si ura/ Si un fel de dictatura./ S-au pierdut valorile…/ Ne croncane ciorile/ Ca artistii-adevarati,/ Sunt pe undeva uitati/ Rasuna manelele,/ De ne sparg timpanele!/ Cum romani sa nu fim tristi,/ C-o tara de manelisti,/ Si cu asa presedinte/ Ce ranjeste si ne minte?…/ Interlopii-i sprijineste/ Si pe toti ne ciuruieste!/ Nu se stie pan’ la gata/ Cum se invarteste roata./ Degeaba va bucurati/ Pe biblie stramb jurati/ In curand, o sa fiti trist/ Dumnezeu nu-i PD-List!/ Nici manelele nu-i plac,/ Si va va veni de hac!/ Cand misterul se asterne,/ Pe “C.C.” si pe “Interne”,/ Judecata o sa vina,/ Din justitia Divina!!!……
Raspunde

Georg

Acum 12 ani

CV: RALUCA TURCAN..TOT CU MOSCOVA (de pe pagina BLOG RALUCA TURCAN):[...] Data si locul nasterii: 2 aprilie 1976, Botosani; Stare civila: casatorita, un copil. Studii: 2006 - Universitatea Transilvania Brasov, doctorand Marketing Politic. 2006 - SNSPA Bucuresti – master in Comunicare si Relatii Publice; 1999 - ASE Bucuresti, Facultatea de Relatii Economice Internationale, diploma in economie; 1996 - 1999 - Institutul Puskin, Moscova, Rusia, diploma in rusa comerciala; 2011-Colegiul National de Aparare, Cursul Securitate si buna guvernare Specializari: Cadrul legal si institutional al Uniunii Europene, Universitatea Viena, Austria Studii politice, ACYPL: Washington, SUA Studii politice: Fellowship German Marshall Fund, SUA Comunicare politica Harvard Kennedy School, Program Kokkalis, Atena Activitate profesionala: 1999 - 2000 - Tofan Grup, consultant Relatii Publice; 2000 - 2004 - Senatul Romaniei, expert parlamentar; 2001 - 2006 - cadru didactic asociat, Universitatea Transilvania Brasov, Universitatea Romano-Germana Sibiu; 2004 - prezent - deputat, Parlamentul Romaniei. Activitate politica: 2000 - 2002 - consilier al presedintelui Consiliului National al PNL; 2002 - 2004 - consilier al Presedintelui PNL; 2004 - 2006 - membru in Biroul National de conducere al PNL; Martie 2007 - decembrie 2007 - Vicepresedinte PLD; Decembrie 2007 - mai 2011 - Vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal Distinctii, decoratii: Cetatean de onoare al Statului Nebraska, SUA.
Raspunde

ho ho hola

Acum 12 ani

insistento nimfomano pleaca cu amici tai din acest oras , noi nu te vrem stai in scula oierului turcan la cotroceni sau la botosani sau chiar la moscova dar dispari din peisajul sibisn
Raspunde

Gicu

Acum 12 ani

Nu cunosc realizarile doamnei in cauza, dar a facut un lucru bun cu leaganele instalate pe Mihai Viteazu. Copiii sunt incantati de ele. Ma mir ca alt politician nu s-a gandit la aceste \"oaze pentru copii\". Cred ca toata lumea s-a saturat de biserici aparute printre blocuri.
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

sa fie 2012 anul cand NU mai auzim de Raluca Turacan in Sibiu!!!
Raspunde

bes

Acum 12 ani

@Gicu: Leaganele au fost instalate de catre primarie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus