Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Consiliul National al Elevilor si-a ales noua conducere

Ieri, la Târgu Mureş, Consiliul Național al Elevilor a organizat alegerile pentru funcțiile de conducere din Biroul Executv al Consiliului Național al Elevilor.

Noul președinte al organizației care reprezintă elevii din România este Andrei-Bogdan Petre din Constanța, iar secretariatul a fost preluat de Georgiana Epure, preşedinte CJE Sibiu – departament relaţii externe şi Răzvan Azamfrei, preşedinte CJE Mureș– departament organizare internă.

Obiectivele Adunării Generale în următoarele zile sunt dezvoltarea strategiei Consiliului Național al Elevilor, elaborarea planului de acțiune pe anul școlar în curs, revizuirea Regulamentului de Organizare și Funcționare și elaborarea Cartei CNE.

De asemenea, cei 170 de delegați ai tuturor Consiliilor Județene din țară vor participa la 7 ateliere de lucru facilitate de către rețeaua naționala de formatori CNE.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus