Sâmbătă,
19.06.2021
Parțial Noros
Acum
22°C

Meci de infarct la Transilvania. CSM Sibiu castiga in decisiv si maine poate transa play-out-ul

În primul meci disputat pe teren propriu din play-out, voleibalistele Clubului Sportiv Municipal din Sibiu au învins cu 3-2 la seturi formația „U” Cluj, la capătul unui joc în care nici una dintre echipe nu dădea semne că s-ar putea distanța.

Meciul trei al play-out-ului pentru rămânerea în Divizia A pornea de la scorul de general de 1-1, înregistrat în primele două întâlniri, care au avut loc la Cluj. Primul set a fost câștigat de echipa oaspete cu 19-25. Clujencele au început mai bine jocul și reușeau să se distanțeze la patru puncte, când scorul era 13-17. Sportivele din Cluj au câștigat și cea mai disputată minge, la 17-22, al cărei deznodământ a fost aflat după circa 25 de secunde.

CSM revine în joc

Setul doi a fost adjudecat la pas de sibience, care au învins la 10 puncte diferență, 25-15, și astfel i-au demonstrat antrenorului Branko Gajic, care le întreba în pauză „what is the problem?”, că nu există nicio problemă. De asemenea, voleibalistele din oraș au câștigat și setul trei, scor 25-23. În a treia parte a jocului s-au înregistrat cele mai multe egaluri, 11, ultimul fiind la punctul 23. În uralele celor puțin peste 100 de persoane prezente în sala Transilvania, sibiencele au câștigat următoarele două puncte și scorul devenea 2-1 la seturi.

Clujencele egalează

„U” Cluj a câștigat setul patru, cu 25-22. Echilibrul s-a rupt la 12-12 și, pe fondul unor precipitări ale gazdelor, care doreau să încheie meciul, clujencele s-au desprins. De la 19-14 și până la 23-21, sibiencele au încercat să reducă din diferență, dar echipa din Cluj a dat dovadă de maturitatea necesară pentru a câștiga două din următoarele trei puncte, și astfel setul patru s-a încheiat 25-22. Scorul devenea 2-2.

Setul decisiv, al nervilor întinși la maximum

Ultimul set, al cincilea, s-a prelungit până la 20-18, spre exasperarea oamenilor din tribune. Sunetul tremurând al tobei, care până atunci era mânuită perfect de unul dintre fanii defunctei FC Inter Sibiu, era în acord cu majoritatea suporterilor CSM-ului, care mai aveau un pic și cedau nervos. Și în decisiv s-au înregistrat foarte multe egaluri, semn că nicio echipă nu dorea să cedeze. Mai mult, jucătoarele găseau resurse pentru a își aduce formația în avantaj. Pe margine, antrenorul sibiencelor trăia meciul la o intensitate la fel sau poate chiar mai mare ca a celor de pe margine. Relaxarea din primele seturi dispăruse, iar fanii din Sibiu treceau la huiduieli atunci când clujencele atingeau mingea. De la 12-12, setul trecea în planul incredibilului, iar suporterii dădeau semne că iubesc, din nou, voleiul. Registrul în care s-a jucat mai departe a fost unul destul de simplu: câștiga un punct Sibiul, egala Clujul, sau invers. Se ajunseze la 18-18. Sibiul a câștigat punctul de 19 pe serva clujencelor și pe propria servă nu au mai ratat desprinderea la cele două lungimi necesare pentru a-și adjudeca setul și totodată meciul.

Partida s-a încheiat cu victoria sibiencelor, scor 3-2, care au șansa de a tranșa soarta play-out-ului mâine, tot în sala Transilvania, de la aceeași oră, 15.00. În cazul unei înfrângeri în meciul de mâine, sibiencele vor fi nevoie să dispute și meciul cinci, la Cluj, săptămâna viitoare.

Comentarii

2 comentarii

xyz

Acum 9 ani

nebunie de meci...felicitari fetelor pentru victorie!!! maine inca o victorie sper:D
Raspunde

eu

Acum 9 ani

bravo! au castigat si sambata cu 3-1 si au ramas in liga I
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus