Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Subarini, arena sportiva de 1 iunie

Club Sportiv PUMA și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Sibiu lansează o provocare tuturor sibienilor care iubesc mișcarea dar și celor care de multe ori nu găsesc timp pentru așa ceva. La Sibiu, 1 iunie va fi o zi dedicată sportului! În aer liber, în Parcul Sub Arini, organizatorii vor pune la dispoziția sibienilor infrastructura necesară pentru practicarea a 20 de discipline sportive şi organizarea de competiţii între doritori. În fața Stadionului Municipal, pe zona de asfalt și de iarbă, tinerii dar și cei mai în vârstă vor avea posibilitatea să joace baschet, minifotbal, volei, tenis de masa, de picior, sau să participe la programe de fitness și aerobic. Fiecare spațiu de joacă va fi coordonat de personal specializat care va oferi participanților sfaturi utile și informații despre sportul dorit. Instructorii pot chiar să-i inițieze pe cei care nu au practicat niciodată o anume disciplină sportivă, punându-le la dispoziție echipamentul necesar și evident, experiența lor. „Acțiunile se vor desfășura pe diferite zone, după un anumit program și pe baza de înscriere, fie în avans pentru grupuri organizate, fie la fața locului în cazul în care terenurile sunt disponibile”, spun organizatorii evenimentului. Scopul evenimentului Sibiu Challenge 2012 este acela de a dezvolta o atitudine pro-sport la nivelul comunității sibiene, mai ales în rândul copiilor şi a tinerilor. De asemenea, prin acţiunile sale conexe, proiectul va aduce în atenţia publicului sportivi sibieni care au înregistrat performanţe de-a lungul carierei lor sau care mai activează încă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

cri

Acum 11 ani

Foarte tare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus