Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Teste gratuite pentru depistarea diabetului si a tensiunii

Sibienii au ocazia luni, 28 mai, să facă testări gratuite pentru determinarea tensiunii arteriale, indicelui gleznă-braţ şi glicemiei, în cadrul campaniei „Săptămâna Responsabilităţii Sociale Sanofi”.

Campania se va derula în perioada 28 mai - 2 iunie 2012, în 18 oraşe, având ca scop conştientizarea populaţiei cu privire la factorii de risc cardiovascular şi a consecinţelor acestora asupra sănătăţii.

„Prevenţia şi diagnosticarea precoce sunt o prioritate în orice sistem sanitar. Din păcate, în România, încă nu există o conştientizare largă a importanţei controalelor medicale periodice în menţinerea unei stări de sănătate pe termen lung şi mulţi pacienţi ajung la medic doar în faza de boală constituită”, a declarat dr. Gabriel Tatu – Chiţoiu, viitorul preşedinte ales al Societăţii Române de Cardiologie.

Testările se vor face la Policlinica Astra, între orele 09:00-18:00, iar organizatorii recomandă celor care vor să se testeze, să nu mănânce cu două ore înainte de efectuarea analizelor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

iohi de la primarie

Acum 11 ani

se va lua gratuit temperatura rectala. aceasta temperatura va fi pastrata in pastratoare pana la iarna pentru a fi consumata atunci.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus