Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Dupa alegeri: a inceput instalarea a noua noi parcuri de joaca

După cele șapte noi locuri de joacă amenajate în Sibiu în toamna anului trecut, în următoarele două săptămâni vor mai fi ridicate în oraș alte nouă astfel de zone. Viitoarele noi locuri de joacă vor fi situate în Parcul Ţiţeica, în Ţiglari, pe strada Ştefan cel Mare, în Parcul Tineretului, Valea Săpunului, Reşiţa, Aleea Haiducului, Aleea Streiu şi pe strada Infanteriştilor.
Valoarea totală a investiției este de aproximativ 450.000 de lei cu tot cu TVA. Firma desemnată să amplaseze instalațiile de joc și să amenajeze zonele amintite este SC Loftrek SRL, din Baia Mare. Printre echipamentele ce vor fi instalate se numără leagăne de tip cuib, leagăne duble, echipamente complexe de căţărare, carusele şi echipamente pe arc elicoidal.
În paralel cu amenajarea noilor locuri de joacă, echipamentele deteriorate din locurile existente vor fi înlocuite sau reparate.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

buluc

Acum 11 ani

Foarte, foarte buna initiativa!
Raspunde

roman

Acum 11 ani

ce pacat ca alte cartiere nu fac parte din municipiul sibiu dar platesc impozite ca ceilalti. ce bine e ??????? cand platesti rate la credite dar sa nu beneficiezi de nimic si atentie nu e singurul lucru care ne lipseste. oare pe cine trebuia sa aleaga acesti oameni??????///
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

Ba rogojinilor, ziceti mersi ca va mai toleram in orasul nostru.
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

:))
Raspunde

dan

Acum 11 ani

uraaa... vor avea stapanii de caini locuri noi pt a \"depozita\" fecalele animalelor
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 11 ani

Sunt curios cand or sa apara astfel de jucarele si pentru copiii de la Ciresica (eu tin minte ca si zona asta face parte din municipiul Sibiu), ca m-am saturat sa vad strazi asfaltate si parcuri echipate numai in zonele agreate de actuala oranduire... P.S. asta ca sa nu mai aduc vorba de sportul sibian, care prin grija multiubitului johannis-sens-giratoriu a ajuns in putrefactie...
Raspunde

Ciresarul

Acum 11 ani

Oare zona ciresica nu e in Sibiu,exista in spate la Alconsib un teren viran populat de comunitari si parcare pt nesimtiti,copii nostri merg pe M.Viteazu sa se joace.Herr Iohannis te-am votat degeaba?
Raspunde

nicolae

Acum 11 ani

Buna initiativa dar atentie la detalii dupa executie.Va invit in Vasile Aaron sa vedeti dezastrul dupa ploaie.Pacat de banii investiti fara cap.
Raspunde

Geta

Acum 11 ani

@7 Terenul despre care spui, este imens - se poate amenaja un parc frumos acolo. Mai este unul la 200 de m departare de primul, langa poarta de la Tursib pe unde intra platforma care ridica masinile parcate neregulamentar. Apropo, stie cineva ce se va face cu actualul garaj Tursib?
Raspunde

Cristi

Acum 11 ani

In zona (aproape) verde din Ciresica, de care vorbiti, cel mai bine se potriveste o biserica ortodoxa.
Raspunde

@10

Acum 11 ani

Sper ca esti ironic....
Raspunde

Herr klaus!

Acum 11 ani

Ai grija si de trotuare, te rugam!!! E ok si ca se amenajeaza locuri de joaca, dar pana acolo e un infern sa impingi un carucior!!!
Raspunde

da

Acum 11 ani

Corecte observatii ale tuturor de aici. Parcuri de joaca ar trebui in fiecare cartier al Sibiului. Ar trebui sa ajunga si la Ciresica. Herr Johannis sa te apuci de treaba cu cele 150 de strazi promise in cartiere. Centrul (sufrageria cum ai spus pt. musafiri e gata, acum e cazul sa te concentrezi pe toate dormitoarele nu doar pe cateva.)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus