Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

VIDEO Lectie de viata: La 63 de ani zboara cu parapanta

Școala de zbor din Sibiu ”Cloudbase” a avut zilele trecute un client puțin mai atipic. Un bărbat de 63 de ani, care a ținut neapărat să zboare cu parapanta deasupra împrejurimilor Sibiului. ”Sincer, m-a uimit puțin și pe mine. Omul a fost foarte lejer, degaja bună dispoziție, zici că avea 25 de ani”, povestește instructorul de zbor, Florian Ștefan Agafiu.

Zborul a avut loc la în vecinătatea Sibiului, weekend-ul trecut, și a durat puțin peste cinci minute. După cum se poate vedea și în imaginile de mai jos, toată lumea s-a distrat de minune.

 

 

Școala de zbor cu parapanta Cloudbase este înființată din 2007 și organizează săptămânal cursuri de zbor și zboruri în tandem cu parapanta. Există două locuri predilecte din care se zboară: zona Tocile – Sadu, unde un zbor durează minim 3 -5 minute și costă 100 de lei, și zona Păltiniș spre Gura Râului, unde zborul durează minim 12 – 15 minute și costă 50 de euro. ”Spun minim pentru că depinde mult de condițiile atmosferice dar eu întotdeauna stau cât mai mult pentru că și mie îmi place”, mai spune Florian Agafiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

ALEX Gavozdea

Acum 11 ani

Mici bucuri ale vieti care fac diferenta oricind...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus