Marţi,
27.09.2022
Partial Noros
Acum
20°C

69 de sibieni au fost selectati pentru a lucra in Germania

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin AJOFM Sibiu, a finalizat selecţia pentru persoanele care căutau un loc de muncă în Germania, în domeniul hotelier-gastronomie.

Din judeţul Sibiu s-au prezentat la selecţie 69 de persoane, dintre care 47 de persoane au fost admise.

„Toţi candidaţii invitaţi să participe la această selecţie au fost înregistraţi în baza de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, nici o persoană care nu a îndeplinit această condiţie minimală nu a putut participa la selecţie. Angajatorii germani au oferit 100 de locuri de muncă în domeniul hotelier-gastronomie, în meseriile de bucătar, ospătar, lucrător recepţie, ajutor la bucătărie, personal curăţenie cameră, locurile de muncă fiind valabile pentru solicitanţii din întreaga ţară care au cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană”, a spus Dana Radu, purtătoarea de cuvânt a AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus