Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Concert cu casa inchisa: Johann Strauss Ensemble, la Sibiu

Cu aproape două săptămâni înainte de concert, biletele pentru ”Concertul de Crăciun. Baroc” s-au vândut în totalitate. Devenit o tradiție la Sibiu, concertul celor orchestrei vieneze va avea loc în acest an vineri, 14 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Thalia din Sibiu. Pentru concertul din fosta capitală culturală europeană, carismaticul dirijor Russel McGregor a pregătit un program special. Pentru prima dată, cei peste 20 de instrumentiști din lumea întreagă reuniți în cadrul orchestrei din Viena aduc la Sibiu și operele unor compozitori români. ”Sunt sigur că publicul sibian le va gusta și va fi un eveniment special. Apoi, surprizele sunt întotdeauna posibile, chiar și eu am parte de ele”, a declarat Russel McGregor, care a ajuns în România în urmă cu două zile. Una din surprizele plăcute ale instrumentiștilor vienezi a avut loc anul trecut, când, la concertul de Crăciun întreaga sală a colindat alături de ei. O seară memorabilă au trăit peste 1.300 de spectatori alături de Johann Strauss Ensemble și în anul 2007, când orchestra vieneză a susținut concertul în Pavilionul 2007, în fața patinoarului pe care au evoluat, în ritmurile muzicii clasice, campioni internaționali ai patinajului artistic.

”Concertul de Crăciun. Baroc” al Johann Strauss Ensemble face parte din Agenda culturală a orașului, fiind o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului. Ediția din acest an este susținută de Fundația Con-A, Flaro, Hotel Hilton, Romgaz și restaurantul Tango Grill. Evenimentul este promovat de Turnul Sfatului, parteneri media fiind Kiss Fm, Magic FM, Zile și Nopți și Antena 1 Sibiu.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

CULTIVAREA CIUPERCILOR

Acum 9 ani

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 80 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/MP pe an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de peste 23.000 euro pe an. Detalii pe : cultivareaciupercilor.ro
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus